maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pikakelaus

No hupsis, mitä ihmettä on tapahtunut kun vastasyntynyt täyttää kohta 3 kuukautta! Minunhan pitäisi olla elämäni vedossa, ulkona vastasyntyneen aiheuttamasta kuplasta, elämä tasaantuneena uuden tulokkaan myötä. Siis voisiko joku kertoa mikä tämä kaaoshäslinkisekasorto-arki sitten oikein on?? Tai roikkuva vatsamakkara?? Miksi edelleen vetelen suklaata kuin olisi joulu?? Mihin se joulukin ylipäätään katosi? Tai tammikuu? Nyt sulaa jo lumet!! Antakaa nyt paperipussi!!! 

Tarinaa olisi ihan liiaksi joten otetaan alkuvuoden tärkeimmät tärpit. Vuoden ensikuukaisia ovat siivittäneet hirvittävä stressi ja tavallinen stressi. Ehkä mukana lieväkin stressi. Ensin oman parantumisen suhteen, sitten ristiäisten ja vielä vähän Hobitin syntymäpäivienkin suhteen. 


Meidän punatukka liljanlehden alla.


Ristiäisistäkin selvittiin kunnialla, siitäkin huolimatta että kirkkoherranvirasto antoi vahingossa päivämäärän jolloin paikkakunnalla ei ollut yhtäkään pappia. Minä tietenkin pikku kätösin olin tehnyt kutsukortit ja lähettänyt ne, kaikissa painettuna täysin väärä päivä ja kellonaika. Noo, mitä sillä nyt väliä koska ja missä. Itse ristiäispäivänä tuli vain muutama kömmähdys. Kastelahjat olivat kerättynä nätisti piirongin päälle mutta unohdin ne avata vieraiden aikana ja availin itsekseni iltasella kaikkien lähdettyä kotiin. Vähän kuin sellainen toinen joulu MULLE :) Eikai kukaan nyt olisikaan ollut yhtään kiinnostunut siitä mitä lahjoja vauvalle tuotiin? Tarjoilutkin valokuvasin ennen kakun avaamista, edellisiltaisilla kamera-asetuksilla. Ylivaloittuneista otoksista sain pelastettua onneksi edes muutaman. En juurikaan ehtinyt valokuvata, kuten etukäteen kuvittelin supermiesviitassani ehtiväni, eikä ristiäisistä juurikaan jäänyt kuvamuistoja. Muuten kaikki meni ihanasti ja poika sai "paappa"nimensä. 


Ristiäisiin kannattaa ehdottomasti valita väriteemaksi turkoosi. NOT! Into piukassa menin tilaamaan niin nonparelleja, servettejä, keksejä, muffinivuokia ym. joissa jokaisessa luki "turkoosi". Jokainen tuote oli kotiin tullessa erivärinen sininen. Turkoosi teema muuttui ihan itsestään teemaksi "sekasininen". Sellaistahan mä suunnitelinkin?  Ristiäisistä selvittyä sai alkaa suunnittelemaan Hobitin 3v kekkereitä, jotka sujuivat mallikkaasti muuten, mitä nyt lahjat olivat jossain BR-lelun Tanskan varastossa ja vieraat kärsivät noro viruksesta, eivät tosin todellakaan meillä! 


Blues Brothers


Eräästä sisustusliikkeestä ostin aivan loistavan sädetikun joka siis oli kolmosen muotoinen ja paloi hitaasti mutta varmasti sankarin silmien loistaessa kilpaa tikun kanssa. Toimii! 


Elämä voi pettää, rieskarullat eivät koskaan.

Mä kasvan ihan kohisten, Jeah!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti