lauantai 2. marraskuuta 2013

Lelulehti!

Meillä on meneillään jo toinen vuosi kun kukaan ei odota postista lelulehteä :( Lelulehti on mainosmiesten paras idea ikinä! Kuin etukäteen lähetetty joululahja josta lapsi saa sitten silmät sädehtien valita iiiihania lahjoja pukinkonttiin. Aikaa miettiä ja valitakkin on niin kauan että suosikit ehtii muuttua moneen kertaan. Miten vanhemmat rakastaakaan sitä kun lapsi marraskuun alussa lupaa maat ja taivaat että saa sen robottikoiran ja kun se on hankittuna makkarin yläkaapissa, muksu ei missään nimessä haluakaan sitä, vaan sen nuken joka pissii joka paikkaan.

Ettei sitä äitinä vallan etääntyisi nykypäivän lelutrendeistä, ajattelin ajatuksella lukaista 2 jo postiluukusta tipahtanutta julkaisua. Nyt tuntuu siltä että pelkään näiden tulevan uniin..

Kyklooppi on stailattu "ten years younger"? 
Tyttöjen uusi suosikki, 1-silmäinen avaruusoliobabe bratzi? Onko siinä paketissa mukana tuollainen moottorisahamurhaaja maski? Olin varmaan outo lapsi, mutta tykkäsin että nuket olivat nättejä. Mutta se oli varmaan niin kasaria?

Näillä on omat lemmikitkin, vai onko ne niiden lapsia?

Tosi suloinen? Eikä siinä kaikki, saat mukaan hassun rillipäisen madon!
En ehkä ensimmäisenä ostaisi myöskään tätä silmät ristissä olevaa nukkea jonka ideana on sen mahtava kääntyilevä tukka. Tukka jota on 8 kpl? Intialaisilla on tukkaa hieman enemmän, että tämän suloisuuden markkinat ovat varmaankin sitten pohjoismaissa.

vaunut vastasyntyneelle?
Lapselle jolle pukki on tuonut jo ihan kaiken muun? Interaktiivinen hevonen baby born nukelle jonka voi laittaa vaunuihin istumaan kuin Kate Middletonin konsanaan. Eikö baby born ole tarkoitettu olemaan kuin oikea vauva? Ja miten hevonen on interaktiivinen? Hirnuuko/puhuuko se? Ihan oikea hevonen joka on pienenpi kuin vastasyntynyt, jes! Suri Cruisella on varmasti tämä!

Chihu landella
Tyttöjen puolen herkkuna löysin vielä tämän mahtavan kampauspään joka on Chihuahua! Koira jolla on korvakorut ja arskalasit ja blondi tukka! Paris Hilton on muuttunut karvaiseksi koiraksi??

Gak..
Poikien osaston enkoskaanosta-suosikkeina on ja pysyy edelleen nämä erilaiset räkälimat. Suomen talvi..päiväkoti, koulu, armeija.. kyllä täällä limaa ja räkää on ilmankin että sitä pakataan nättiin pakettiin.

Ei olla huopatossutehtaalla, ei.
Kuka muistaa vanhat hassut eläimenmuotoiset karvatossut? Ne on nyt historiaa ja tilalle on tullut oikeaa historiaa. Dinosauruskengät jotka pitää oikeaa dinosaurusääntä. Jokaisen kodin lempilelu! Suositellaan varsinkin sellaisiin koteihin joissa on päiväunia nukkua vauva! Mistä löytyy se lapsi joka oikeasti jaksaa pitää tällaisia jalassa minuuttia kauempaa? Tai äiti joka jaksaa sitä tömähtelyä kuunnella?

Oikeasti ihaniakin leluja jäi mieleen. Ostetaan-listalle pääsi ainakin rubensbarn-nukke, ruotsalainen pestävä ja kestävä pehmonukke jolle voi erikseen ostaa vaatekertoja.

Erik, Emma ja Molly. Yhden nimeä lehti ei kerro, se on varmaan George.

Ikisuosikkeja ovat myös erilaiset legot, joita meillä onkin yksi kokonainen kaapillinen. Voiko legoja edes olla liikaa?
Uusia dubloja. Laitetaan hobitin toivelistaan.
"Koe seuraavalla viikolla? Anna tänne, syön sen!"
Oman suosikkilistan kärjessä on ehdottomasti huolisyöppö! Sellaisen tarvitsisi ihan jokainen aikuinenkin. Sinne vaan paperi suuhun ja heti helpottaa. Vähän tosin on hurjia huolia ollut tuonkin vihreän omistajalla kun syöppö on vallan järkyttyneen näköinen. Silti ihana joululahjaidea!

Millaisia lahjaideoita/toiveita muilla liikkuu ja mitä ei ikinä tulisi pukinkaan tuomana omaan kotiin?

Ps. kuvat on lainattu netin syövereistä.

3 kommenttia:

 1. Tää oli hyvä. :D meillä kuvasto selattiin nopeasti läpi ja todettiin, ettei siellä ollut hienoja traktoreita.
  Pientä pohdintaa aiheuttaa 1,5 been lahja. Ei haluaisi vetää samalla kaavalla kuin isommille ( toiveet tiekarhu ja pyöräkaivuri) mutta käytännössä tuo vielä menee isompien maun innoittamana... Ai niin, meille tulee jouluksi koiranpentu, että ehkä se sitten on kuopuksen lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mahtava pukki tulee kyllä teille jos tuo mukanaan koiranpennun! Ja tuo isompien maun seuraaminen on kyllä totta täälläkin vaikka ikäeroa on paljon. Hobitti toivoisi itse varmaan AK47 airsoftia ja langattomia pleikkaohjaimia :) Oikeasti.. pleikkaohjain kädessähän se kulkee monet kerrat, huoh.

   Poista
 2. taijat itekki haluta noita lastenleluja :DD

  VastaaPoista