keskiviikko 20. marraskuuta 2013

zi-zi zipit!!

Kun on muuttanut uuteen kotiin niin sitä tietenkin haluaa sisustaa. Kaikki muu onkin jo saatu jotenkin tasapainoon Tutkijan huonetta lukuunottamatta. Ensin hän halusi sinne ihan väkisin parvisängyn. Muutama kuukausi myöhemmin hän ei missään nimessä halunnu nukkua ylhäällä ja varastosta rehattiin Tutkijan runkopatjasänky. En ollut edes ajatellut että sänky on sellaisessa paikassa että se näkyy suoraan olohuoneeseen tietystä kulmasta. Ihana näky!! Tuhannen solmussa oleva peitto kuin siellä olisi jättimäisen rämemajavan pesä.

Älkää kysykö tuosta tapetista. 

Huonetta on muutenkin hankala sisustaa koska Tutkija valitsi sinne ihan itse tuollaisen mielestäni mummojen olohuonetapetin (kun se oli mukavan värinen). Tällä hetkellä poika on saanut kaikki jämätuotteet omaan huoneeseensa, kuten matto ja lipasto joka eivät sovi minnekkään. Koulupöytääkään ei vielä ole.

Ikkunassa ei todellakaan ole kuu, vaan jalkapallo. Yllättäen jämävalaisin joka ei sopinut muualle.

Yksi ongelma kuitenkin löysi ratkaisun! Vanha tuttava nuoruusajoilta on kehitellyt aivan mielettömän hienon ratkaisun petaamattomille sängyille! Pitkään olen hänen firmansa tuotteista haaveillut ja nyt päätin vihdoinkin tilata tuon ehkä maapallon hienoimman ja täysin kotimaisen päiväpeittoratkaisun! 


Beditin Zipit-päiväpeittoa saa runkopatjoihin ja normisänkyihin joka koossa, monilla eri väreillä. Myöhemmin on mahdollista ostaa erilaisia kansia jotka voi vaihtaa vetoketjuilla vanhan tilalle. Itse valitsin nyt valkoisen ihan senkin takia että väri on ajaton, menee vielä armeija-aikanakin. Tai siviilipalveluksen :D

Ihan "vähän" siistimpi näkymä!
Miten Zipit sitten toimii? Ihan mahtavasti!! Olen aivan liekeissä! Lapsi ihan oikeasti petaa oman sänkynsä nyt aamuisin!!! Minun lapseni joka on aamuisin kuin hernepussi! Ideana on että peite avataan kuin sillipurkki ja aamulla pienen peiton tasoittelun jälkeen laitetaan uudelleen kiinni. Peitteen pääty on avoin että tekstiilit pystyvät hengittäämään, mikä sekin on loistava ratkaisu hikoileville lapsukaisille. 

Kätevä isäntä!

Anna mä, eikun , kun , määää, MINÄÄÄ!

Tämä pesi kaikki leikkiautot ja dublot. Meni vallan yötöiksi Hobitilla.

Tämä ei ole meidän kodin viimeinen Zipit-peitto todellakaan. Seuraava hankitaan sitten Muusikolle ennenkuin se alkaa tuoda miniäehdokkaita kotiin. Saa sitten hurmata tyttöjä pedatulla sängyllään ;) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti