maanantai 11. marraskuuta 2013

Reima, Reimampi, Reimin

Taas oli se aika vuodesta kun Reiman tehtaanmyymälät järjestivät poistomyynnin. Viimevuonna kävin ensimmäisen kerran ja päädyin kotiin jättimäinen säkki täynnä loistavia talvivaatteita pilkkahinnoilla. Koska sisäinen "Sulo Vilen" ei antanut rauhaa päätin lähteä sinne myös tänäkin vuonna. Muutama muukin "Vilen" oli paikalle saapunut ja harmikseni tavaraa oli paljon viimevuotta vähemmän sekä hinnat olivat selkeästi korkeampia kuin aikaisemmin. Epäselväksi jäi miten ihmeessä sain silti kaikki rahani katoamaan sinne vaikka en edes tarvinnyt mitään? Lasketaanko se erityistaitoihin jos sen liittää CV:hin?





Käteen jäi mm. kasa 3e pipoja, muutamat 5e rukkaset, kasa 5e muumi pyyhkeitä, tyynyjä, välikausipuku Hobitille, välikausitakki Tutkijalle sekä muutama 5e sisävaate. Reiman varsinainen myymälä Kankaanpäässä on kyllä loistava jos jotakin Reima/Tutan tuotetta oikeasti haluaa. Sieltä löytää kaikki mallistot niin sisä-kuin ulkovaatteissa. Tykkäsin itse kovasti että Reima on alkanut tehdä myös kapeampimallisia pukuja, kun aikaisempi 80cm toppa oli kuin pienen vauvan makuupussihaalari. Siis sellainen munamiestoppavaate. Tosin onhan monella isojakin vauvoja joille ne on ihan suloisia. Hobitin vartalolle se vain ei todellakaan toimi, kun se on hobitti.   

Myymälä
"Mitään ei onneksi tarvi ostaa"

 Hobitti ihailee itseään tyytyväisenä peilistä. 

Mies jäi sitten ilman toista isänpäivälahjaansa mutta pysyypä sen jälkikasvu nyt lämpöisenä :D 

4 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt! Oon käynyt poistoissa muutaman kerran ja jotain siellä onkin superedullisesti kuten pipoja, mutta en tiiä? Kevään ja kesän alet on kans hyvät ja se kankaanpään poistopiste. Ostin kesällä yhden toppahaalarin ja kaikille talvikengät -50% . Poistopäivien kuhina on toki hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuhina on todellakin mainiota! Tuollakin yhden laatikoston edessä oli ihan hirvittävä määrä naisia ja sitä heti ajatteli että siellä täytyy olla jotain ihan mahtavaa tarjolla! Lassien ruman värisiä toppahansikkaita 5e :) Mikä pettymys.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Aikamoinen tuuri että isotkin pojat tykkäsivät pipoista. Yksi pipo jäi sitten vailla omistajaa mutta tuolla hinnalla sillä nyt ei ole väliäkään :) Laitetaan se lumiukolle, jos joskus tulee lunta!

      Poista