maanantai 4. marraskuuta 2013

Marraskuun toinen sunnuntai

Se olis taas se aika vuodesta kun kaupat mainostaa kilpaa sukkia, boksereita ja boksereita ja sukkia. Isänpäivä siis! Päivä jolloin muistetaan omia isiä kuin lastemme isiä leipomalla herkullisia kakkuja ja antamalla uusia boksereita. Muutamana vuonna en ole keksinyt sopivaa lahjaa ja mies on saanut tyytyä lasten askartelemiin koomisiin kortteihin. Koominen tosin on aika lievä ilmaisu siitä millaisia nauruja meidän selkeästi ei-taiteelliset lapsemme ovat meille antaneet sekä isänpäivän että äitienpäivän aamuina.

En ole edes varma tehdäänkö kouluissa edes kortteja, joten päätin väsätä jotain kivaa Hobitin kanssa isälle. Idea ei ole oma, vaan paikallisen äiti-lapsi piirin. Askartelu oli mielenpainuvaa. Hobitti vihasi sormivärejä jalanpohjassa ja itki/kiljui kuin olisin yrittänyt amputoida sitä jalkaa enkä värjätä! Toisekseen kimalleliima oli niin kuivunut että sain taistella sitä auki puolisen tuntia neulalla ja loputtomalla raivolla. Taistelun kruunasi se, ettei teksti oikeastaan edes näy kunnolla, mutta aina ei voi voittaa. Lopputulos on silti ihan kiva!

Izin jalanjäljillä 10.11, vähän isommalla pohjallisella kuin piti. 

Lahjaideoita suomalaiselle miehelle on aina jokseenkin hankala keksiä. Osa ei edes hanki lahjoja puolisoilleen, mutta olen itse aina ajatellut isänpäivän olevan päivä jolloin minä voin kiittää miestäni siitä että hän on hyvä isä lapsilleni. Lahjan hankin yleensä silloin jo keksin jotain mukavaa, en väkisin. Tänä vuonna ehdokkaita isänpäiväpakettiin on huikeat kaksi.

Pää pilvissä?

Me&i:n cloudy bokserit tuntuu kivalta lahjalta, jos ne nyt ovat yhtään niin mukavan tuntuiset päällä kuin miikkarit yleensä ovat. Sitä paitsi, kerrankin mies saa ihan vapaasti kulkea pää pilvissä.. alapää :)


Näyttää kyllä hieman epäilyttävältä.

Toinen ilmeisen parempi idea on hierontakeppi pallukoilla (Ei ole nyt sitä miltä se kuulostaa). Tempurilta on oma versio sileillä boolseilla jonka nimi on pallukka, mutta kuvassa on sellainen pörröpalloversio jota oma fyssari suositteli erittäin lämpimästi. Laite on tarkoitettu kipeiden ja jämähtäneiden lihasten hoitoon. Kaulitaan menemään selkärankaa, reisiä, pohkeita ja kuuleman mukaan tämä todellakin toimii. Itseäänkin voi kaulia mutta mikä sen ihanampaa kun joku toinen vierittelee palloja pitkin selkää. Samallahan tämä on lahja myös itse hierojalle! Ei tarvitse omilla käsillä rutistella, senkun kaulii menemään. Urheiluliikkeistä voi kysellä tai tilata netistä.

Miten muilla suhtaudutaan isänpäivään? Hemmotteletteko puolisoita?

2 kommenttia:

  1. Apua! Help! En jaksa alkaa miettimään lahjoja isälle, haluun jouluvalot-mulle. Eiköhän nuo hoidossa askartele jotain ihanaa, niin lahjahommat on sillä kuitattu, ja pienellä hellyydellä. ;) Mä en innostu näistä ihme juhlista yyyyyh-täään. Ei nappaa ei. :O
    Mutta tuo pohjallisaskartelu on ihan paras. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en myöskään ole mikään maailman suurin kissanristiäisfani, ja ehkä tällä hieman yritän paikkailla unohtamaani hääpäivää :D

      Poista