lauantai 30. marraskuuta 2013

Rokkoa ja rutinaa

Hobitilla on ollut vauvarokko. Suomeksi se tarkoittaa kekälemäisen kuumaa lasta 24/7 3 vuorokautta putkeen. Taudin kuvaan kuuluu kova särky jäsenissä joka tarkoittaa siis nukkumattomia vanhempia, v..tuuntunutta lasta ja sen velipoikia ja loooppuuuutttoooonnnta kitinää! Aika hyvin sen on silti jaksanut kun ottaa huomioon miten avuton ja suloinen on tulikuuma kitinäpussi. Varsinkin kun se kiipeää keinutuoliinsa istumaan, tuijottaa samaa kohtaa kirjahyllyssä kuin rapajuoppo sammumaisillaan, heiluen hassusti edes takaisin. Hieman aloin jo huolestua kun koskaan ei voi olla satavarma onko kyseessä vauvarokko vai ei, mutta onneksi kolmantena päivänä selkään ilmeistyi pienen pieniä näppyjä. Googlasin että vauvarokko voi tarttua vielä aikuisiinkin, mutta päättelin nimestä että ehkä se tarttuu sitten aikuisena vain miehiin :D


Vauvarokkoista lasta lääkitään tabletilla.

Omaa jaksamista on ehkä ihan hieman auttanut iltariennot jotka ovat sallineet ihan 3h poissaoloja iltaisin. Kauemminkin olisi voinut olla, mutta huoli kekäleestä oli liian suuri. Vinkkinä kaikille jotka tykkäävät järjestää kotikutsuja. Jos tarjoilee iltapuolella järjestetyillä kutsuilla juustoja ja viiniä, saa varmasti liikenteeseen naisia, erityten äitejä. Olipa ihanat kutsut nekin ja Perfect Home tuotteet ovat aina yhtä ihastuttavia katsella. Perfect homen kotisivuilta löytyy kiva joulukalenteri!

http://www.perfecthome.fi/calendar.php

Muut kalenterit saatiin hankittua tänään (joka vuosi NIIN ajoissa matkassa). Hobitille cars, Tutkijalle Fazer ja Muusikolle Mars. Joulukuu saa alkaa!

Ps. Keltaisessa ketussa oli iso erä Småfolkkia -40%. Mahtavaa miten meille Pukki tuokin just niitä! Mistä se tietääkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti