keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Se aika vuodesta

Reiman tehtaanmyymälän tyhjennys. Ensimmäinen ajatus joka putkahti mieleen: "olisipa kiva käydä mutta hulluko sinne ensimmäisenä aamuna menee jos ei halua päästä hengestään/mielenterveydestään". Toinen ajatus: "ainoa sopiva päivä on se ensimmäinen". Kolmas ajatus: "Henki (miten yliarvostettua) ja mielenterveydestäkin nyt voidaan olla montaa mieltä.

Selkeästi omaan silti hieman itsesuojeluvaihtoa tai silkkaa pelkoa, joten ihan ovien avaamiseen en aikonut tähdätä, vaan lonsin paikalle noin 2h ovien avaamisen jälkeen. Silloin kassajonot olivat suurinpiirtein yhtä pitkät kuin leipäjono Neuvostoliitossa tai laulujono idolsissa. Hämmentävää.     

Välikausihaalareita oli turha hakea, samoin jos lapsonen tarvitsee kokoa 92, oli aika turha reissu. 74cm olisi ollut mahtavia trenditakkeja sekä 122cm toppaa. Tosin rekkejä täydennetään monta päivää, joten valikoimat muuttunevat jatkuvasti. 

Löydettiinkö jotakin? No toki! 


Kenkiä, kenkiä kenkiä.. kalliita 5e kenkiä. Hobitti kylpee kengissä (konkreettisesti), outo lapsi.


Itse ajattelin asetella kengät kuvaan hieman eri tavalla, mutta ehkä Hobitin näkemys on taiteellisempi.

Yritys kuvata vaatteita :/



Musta-valkoinen appelsiini on kevään uutuuksia, pupu-pöllö-pandat olivat 5e/kpl. Kotiasuina loistavia ja 100% puuvilla käy hyvin atoopikolle. 

Kalsarit Tutkijalle.


Kasa ihania vauvanvaatteita lahjaksi.

Sokerina pohjalla Tutkijan kevättakki. 


Harvoin on uusi takki antanut aihetta todella suureen hymyyn! Loisto ostos!


Itselle riitti riemua siitä että oli aikuista matkaseuraa eikä takapenkillä yhtäkään lasta. 



4 kommenttia:

  1. Mahtavia löytöjä! Mäkin oon tässä tunnin sisään lähdössä samaan paikkaan! Eikä takapenkillä tule olemaan yhtään lasta, kivaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, sä saat hamstrailla vauvanvaatetta oikein urakalla! Kade :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Mä olen hyvin maltillinen ostaja, kun inhoan ylimääräistä tavaraa. Olisihan sitä fiksuna voinut ostaa kintaita ym. jemmaan kaappiin, mutta meinaan sellaiset sinne kaappiin sitten unohtaa.

      Poista