perjantai 25. lokakuuta 2013

Mäyräkoiria!

No niin, siellä jo joku ehtii innostua että nyt se bloggaaja paljastaa salaiset mäyräkoiransa jääkaapista ja kertoo olevansa rappioalkoholisti. Harmi että ei, sillä olisi mukavasti viidearvoa. Tykkäähän kaikki suomessa Matti Nykäsestäkin? Ei.. kyse on taas kerran iiihanista lastenvaatteista ja ah niin suloisista mäyräkoirista! Mäyräkoiria kohtaan tuntee sellaista valtaisaa sympatiaa kun niillä(kin) reppanoilla on 3 metrin selkä ja puolen metrin jalat. Pitkäselkäisinä kärsitään myös helposti selän alueen ongelmista ja jälkikasvukin saattaa joutua kärsimään samoista sääristä jotka eivät koskaan lopu, kun eivät ylipäätään edes ala mistään kohtaa. Yhteistä on paljon mutta harvemmin herätän kenessäkään niin paljon sympatiaa kuin koira.

Hmmm. Kuumat koirat
Småfolkilta on ilmestynyt aika herkullinen ruskea uutuus. Viime kevään Ej Sikke lejn malliston sailor dog jäi ostamatta ja vieläkin kaduttaa. Ehkäpä bongaan sen ensi kesäksi käytettynä jostain.



Menneellä viikolla sain mahdollisuuden tutustua Nosh Organics lastenvaatteisiin ja oli rakkautta ensi silmäyksellä. Suomalaisen Hanna Rannilan suunnittelemia kuoseja vaatteissa jotka ovat täysin myrkytöntä luomupuuvillaa. Varasto sijaitsee kuulemma Hämeenlinnassa, joten toimituskin pitäisi olla nopea. Ajatuksissa oli hankkia sininen mäyrispaita pukinpussiin, mutta tuskin maltan sinne saakka odotella. Keksiköön Pukki sitten jotakin muuta, ei ole mun ongelma. Ongelma oli enemminkin se, että ihania paitoja/vaatteita oli vallan liikaa! Onneksi on tuo henkilökohtainen konkurssi joka vähän rauhoittaa mieltä.

herkku omppu ja skoottereita.

Mäyräkoiraintoilu ei valitettavasti rajoitu täysin paitoihin. Ihan eläviä mäyriksiäkin on ollut kaksi mutta mielenhäiriössä viimeisin hankinta oli Russeli. Onneksi tilanne tasapainottui kun hankimme kotiin Raksun. Hirveen kiltti ja mukava koira. Vähäruokainen ja on tosi nätisti kun tulee vieraita. Haiseekin hyvälle. Suosittelen kaikille. http://www.paapiidesign.com

Raksu ja sen lempipaikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti