tiistai 29. lokakuuta 2013

Syksy


Ihana suloinen syksy se on täällä. Kynttilöitä saa polttaa niin paljon kuin haluaa, vetää villasukat jalkaan ja juoda teetä ilman että hiki puskee otsasta läpi. Saa piilottaa ikiläskit kesäläskit isoon huppariin ja vetää pipon syvälle päähän. Syksy tosin tuo tullessaan myös kaikkea ei niin ihanaa, esimerkkinä mätänevät kesäkukat.

Syksy yllätti kotihortonomin, mädäntyneet petuniat järkyttivät autoilijat ja aiheuttivat ketjukolarin. Poliisi tutkiin, kotihortonomia syytetään heitteellejätöstä.

Kun kesäkukat on saatu kompostiin, alkaa taas valtaisa punnitseminen, kanerva vai kalluna? Havuja vai ei havuja? Kerrankin minun ei tarvinnut tehdä näitä valtaisia päätöksiä ollenkaan vaan päätös tapahtui ihan itsestään. Joku nerokas oli keksinyt maalata hopealankaa! Sitä hautausmaiden masentavaa harmaata kökkö-kasvia! Ja millä väreillä! Sopivasti roosa nauha-kamppanjan aikaan päädyin tämän hetkiseen lemppariin, pinkkiin!


Natural, jees sir.

Kaali, tuo käyhän naisen ruusu.

Ettei tämä väri-iloittelu menisi yhtään överin puolelle päätin askarrella (joo, tää virus jyllää täällä nyt koko ajan) ovikranssin! Ja tietysti pinkkiä! Nyt saa tulla masentava pimeys tulla, i´m ready! 


Tervetuloa ankea syksy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti