keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Rölliviikko

Ihanaa kun meillä on nyt Rölliviikko mennyt ohi!! Rölliviikko on saanut nimensä tietenkin Röllin hampaasta, siitä yhdestä jonka ulospuskeutuminen ikeneen sisältä on pitkä ja sitkeä kuin maapallon synty.

Meillä asustaa Hobitti. Useimmassa postauksessa tulee luultavasti olemaan jotain juttua Hobitista koska se nyt tällä hetkellä sattuu olemaan se minun työmaani. Olen siis yhteiskunnan, tai ainakin nykyisen hallituksen, enemy Nro1 eli kodinhoidontuella oleva äiti, hui. Hobitti on nyt 1v7kk ja edelleen saa hampaita. Jostain syystä kaveri on ollut viimeisenä jonossa kun niitä on jaettu, tai sitten ne on muuten vain harkitsevaisia tulemaan ulos tähän sokeria vilisevään maailmaan.




Saldo alhaalla
Russeli-paapan hampaat sen sijaan kohta tippuu. 

Miten vaikeaa on saada hammas? Se on niinkin vaikeaa että öisin ei voi nukkua ilman kipulääkkeitä. Päivisin tärkeimmät tehtävät ovat a) kiljua kurkku suorana b) kiljua muuten vaan c) kiljua ihan kiusaksi. Sitten heitellä ruokaa/tavaroita ympäri ja tietenkin potkia/repiä koiraa ja kaikkea muuta elävää. Pohdin jo että tilaan paikallisen papin manaamaan lapseen istutetun pirun ulos, kun eräs aamu Hobitti heräsi ihan omana itsenään! Ihanaa!! Olikin jo ihan päivän päässä ettei valkotakkiset tulleet äitiä hakemaan :)

Kuinkas muilla hammas asiat? Onko muillakin näin vaikeaa?



2 kommenttia:

  1. Meillä Esikoinen tehtaili hampaita tiuhaan tahtiin ja niin huomaamatta, että oltiin hätää kärsimässä kun Tosikoinen todisti olevansa tässäkin asiassa toista maata. Kärttyinen ja kiukkuinen kuin mikä ja yhdenkin hampaan pintaan puskeminen kestää viikoista kuukausiin. Kaksi alahammasta se sai tehtyä reilussa kuukaudessa, kun joka aamu kurkittiin, että kyllä ne varmaan tänään puhkeaa. No ei puhjenneet ei, ja Panadolia kehiin öisin. (No ei sentään joka yö mutta useammin kuin Esikoiselle joka sai sitä ööh, ei kertaakaan hampaiden vuoksi.) Nyt tämän syksyn, syyskuusta asti, Tosikoinen on pakertanut ylähampaita. Ensimmäinen tuli viikoissa, mutta loput kolme ovat puskeneet kaikki yhtä aikaa ja samalla yhtä ki-dut-ta-van hitaasti. Vihdoin marraskuun lopulla ne saivat aikaiseksi puhkaista läpi ikenestä. Kasvavat myös ikenen ulkopuolella varsin hassun hitaasti, ja Tosikoinen näyttää oivalta jääkiekkoilijalta katkenneen näköisine etuhampaineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa miten joku tietää miten T-U-S-K-A-L-L-I-S-T-A tuo voikin olla! Ihan kuin omasta kynästä! Hobitti on nyt 1v 9kk ja alhaalla on 2 etuhammasta ja poskihampaat.. ei mitään loppua näkyvissä :D

      Poista