keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Keltainen helmikuu

Jos syöpää ei lasketa niin ehkä kaikkein kauhein sairaus mahtanee olla koko perheen yhteinen vatsatauti! Omalla paikkakunnalla tauti on käynyt oikeastaan joka kodissa ohittaen meidät kokonaan, joten toki lähdettiin sitten mummolaan 3h ajomatkan päähän hakemaan se meillekin. Omituinen tuliainen sinällään että jokaisen perheenjäsenen kohdalla tauti muuntui kuin uudeksi taudiksi kokonaan, ja onneksi Hobitti sai viimeisenä sairastuneena "vain" 39 asteen kuumeen, ilman ulkoista nesteenpoistoa. Mies veti pisimmän tikun varaamalla talvilomaviikoksi juurikin tämän viikon jolloin sai toimia ensin yksinhuoltajana ja sitten omaishoitajana. Loma, ihan yliarvostettua. 


Hobitin uusi tv-tyyny, kovassa käytössä kun muu perhe tekee kuolemaa.


Sopivasti ennen ykän visiittiä sain vihdoinkin laitettua paikoilleen H&M postissa saapuneet tyynynpäälliset ja aarw miten ihania ne olikaan. Hobitin tv-tyyny tarttui kainaloon Iskusta ja tyyny kustansi huikean 5e. Nyt jo harmittaa etten hamstrannut niitä enempää! 







Raitamatto löysi tiensä meillekin kotiin Anttilasta, kiitos Kukan ihanan retroilevan blogin, josta samainen matto alkoi ilmestyä uniini. Kaikkien niiden karvalankamötkälemattojen jälkeen oli ihan unohtanut miten helppohoitoinen ja mukava onkaan perinteinen puuvillamatto. (Ja jopa kivan näköinen!)


Jotain kelta-valkoista? Ai, sillä voi soittaakkin? Myyty!


Sävyihin sopiva puhelin on velipojalta peritty "uusi" Lumia joka oli vatsatautisen ainoa ikkuna maailmaan yhden vuorokauden. Mitään sen painavampaa en olisi jaksanut edes kädellä nostaa. Onpa hyvä syy ostaa älypuhelin :D 


Elwis has left the building!



6 kommenttia:

  1. Kauhea tauti tuo ykä! Saas nähdä koska tulee meille kylään. Onneksi ootte jo paremmas kunnos. Ja aivan ihanat nuo keltaiset kuosit! :) Mä niin kans tykkään keltaisesta. Ja keltainen yhdistettynä tummaan on todella kaunis. Mä oon kans kyllästyny niihin pörrömattoihin. Aikansa kutakin. Ja kyllä noi sileät on vaan niin käytännöllisiäkin lapsi/koiraperheessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tuntui jo ihan elävältä ja sai syötyä! Mitä luksusta! (vaikka ei tekisi huonoa sitä öhöm, hieman rajoittaa) Pörrömatot on kyllä niiiiiin out ;D

      Poista
  2. Ihanaa keltaista ja mustavalkoista!!

    Meillä on vatsatauti parhaillaan. Tai siis lapsilla on, odottelen "innolla" milloin iskee aikuisiinkin... :/ Ihan kamala tauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ Käsidesiä ja käsidesiä!! Jos sattuisi että ohittaisikin aikuiset. Lapset kun sairastaa niin niillä on sentään hoitaja.. aikuinen sairastaa ja hoitaa silti vielä samalla lapset. Ehkä hirvittävin yhdistelmä ikinä! Toivotaan teidän kohdalla parasta!

      Poista
  3. Mahtava keväinen Look teillä kotona!! Tykkään!! Joko siellä ollaan parannuttu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ollaan kaikki nyt ok, pientä vatsakipua aaltoilee vieläkin ja nenät vuotaa mutta muuten elossa, jiihaa!

      Poista