maanantai 10. helmikuuta 2014

Noshin kesää ja Arvonnan tulos!

Nosh Organics on julkaissut nyt tulevan kesän lastenvaatemalliston ja voi nam mitä vaatteita! Konkurssi.. here I am, tule tänne vaan :) Noshin vaatteethan ovat suomessa suunniteltuja ja puheiden mukaan eettisesti tuotettuja Portugalissa. Ainakin meillä vaatteet ovat olleet kovin tykättyjä, kestäviä ja kuosit aivan ihania.


Lintuja, kuka voisi vastustaa lintuja?


Kamerapaita ja erilahje-housut menevät meillä ostoslistalle. Hamekin menisi mutta miesväki voi tykätä vähän huonoa mekosta Hobitilla :D


Raitaa ja epämääräisiä mutta suloisia elukoita pojille.

Raitaa ja samoja öhkömönkiäisiä tytöille.
jj
Aaaarrw! 


Noshien ainoaksi huonoksi puoleksi on paljastunut vaatteiden todella reilu mitoitus, joten edelleen kaapissa odottaa 86/92 mäyräkoirapaita että pääsisi Hobitin käyttöön. Noshin omilla nettisivuilla on vielä menossa talvimalliston loppuunmyynti jos haluaa päästä hieman halvemmalla, vink vink. 


Kuvat lainattu noshin sivuilta.


Ja sitten vielä Villasukka-arvonnan voittaja.. Netin syövereistä löytynyt arpojamasiina valitsi voittajaksi Katin joka halusi nappisukat! Onnea voittajalle!!   




8 kommenttia:

  1. Onpas hauskat nuo erilahjehousut! :) Lippapipotkin on hienoja... Hmmm, kiva mallisto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä vekkulit housut, vähän jotakin erilaista.

      Poista
  2. Noshissa on vaan pari vikaa: inhokkini sininen ja ruskea! En ole vielä löytänyt sellaista vaatetta heidän mallistoistaan, jossa EI olisi jompaa kumpaa (tai pahimmassa tapauksessa kumpaakin)! :D Nuo punaiset housut kyllä näyttää kivoilta, mutta vyötärö näyttää aika leveältä - pysyykös nämä hoikilla päällä, sulla vissiin kokemusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse kans oikein tykkää sinisistä, turkoosia lukuunottamatta. Jopa hieman ärsyttävää miten sinisilmäinen vaalea Hobitti on niin edukseen just sinisessä. Murr. Nuo kiristysnauhalliset ainakin pysyy päällä, en ole muita koskaan hommannutkaan kun en ole ollut pysyvyydestä varma.

      Poista
  3. Ihania uutuuksia Noshilta! Meillä on vain nyt aika ajanut ohi näistä, miellän ne pienten vaatteiksi :) Laatu oli ainakin vuosi-pari sitten ihan hyvää eli positiivisilla mielikuvilla mennään.

    Nopeus on joskus valttia arvonnoissa! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus olisi saada paketti tänään postiin jos olen supertehokas :D

      Poista
  4. Kamerapaita on kiva! Ja lippikset. Nosh on ollut mun silmissä usein se ihan kiva, ok, mut ei oo tullu ostettua.
    Näin jossain Noshin aivan ihanaa kangasta, mutta siitä ei kai sitten tulekaan vaatteita. Hämmentävää. Se oli tyttöjen kangas ja kummitytölle aivan ihana kuosi olis ollut. No, tutkin asiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä jostain kankaasta saattaa tulla vaatetta sitten myöhemmin, täydentävät mallistoa läpi vuoden. Ainakin viimevuonna. Tiedä sitten mikä on käytöntö yleisesti :)

      Poista