keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tautisaattue

Oltiin sitten ihan kunnon tautisaattue kun lähdettiin Tutkijan ja Hobitin kanssa Etelä-Suomeen muutaman päivän lomareissulle. Kuin kuolemansaattue me jätettiin taaksemme ruumiita.. Olen kasvanut nyt jossakin pussissa, mutta olen aina kuvitellut että vatsataudin jälkeen kun oma olo on hyvä (noin vuorokausi-kaksi), voi ilmestyä takaisin ihmisten pariin. Mennä siis normaalisti töihin, harrastuksiin, kouluun ym. No ei voi! 6 vrk taudin loppumisesta saatiin tartutettua ilmeisesti kaikki joiden kanssa oltiin tekemisissä. Mukaanlukien 2 läheistä jotka eivät missään nimessä saisi saada mitään vatsatautia!! Viimeisillään raskaana oleva ystävä joka onneksi oli jo valmiina TAYSissa odottamassa käynnistystä. Käynnistyi sitten hieman jotain muuta :/ Aaaarrgh!


H&M talvimallistoa :)

Tarkoituksena oli saada hienoja valokuvia aamuauringossa kun ollaan järven jäällä pilkillä, mutta meidän pilkkimestari pilkki hieman eritavalla kuin ajateltiin:/ Tutkija onneksi ehti käydä kokeilemassa päivää aikaisemmin muutamalla reiällä ja saivat huikeat 25 kalaa. Voi sitä riemua! Kalat jätetiin pellonreunaan kettujen syötäväksi. 




Kovasti on ollut puhetta että noro voi elää pinnoilla kaksikin viikkoa, mutta meilläkään ei reissussa ollut mukana pestyjen vaatteiden lisäksi kuin Hobitin pupurätti. Voihan sen kyllä arvata että se viattomimman näköinen olisikin juurikin se murhaaja! 


Käsinkosketeltavaa huonoa omaatuntoa.


Miten hirveää olisikaan jos olisi töissä vanhustenhoidossa, päiväkodissa tai vaikkapa syöpäosastolla. Kuka kirjoittaa viikon sairaslomaa terveelle ihmiselle?


2 kommenttia:

  1. Noro on kyllä järkyttävä, kun tarttuu ihan salamana... Meilläkin sairastettiin tällä viikolla vatsatautia (lievää onneksi) ja peruin varmuuden vuoksi nuorimman synttärit viikonlopulta. Tämä kirjoitus kyllä vahvisti vielä, että
    päätös oli oikea. Ja tosiaan, hakiessani saikkua sanoivat, että vatsataudista kolme päivää. Ei ihme, että työpaikoillakin kiertävät kaikki läpi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen aina kuvitellut että noron tunnistaa nimenomaan siitä että se on raju vatsatauti.. sekään ei sitten pitänyt paikkaansa, ilmeisesti se miten se tarttuu kertookin enemmän siitä mitä tautia se on. Onneksi kaikki meidän sairastuttamat ovat jo toipumaan päin :)

      Poista