perjantai 21. helmikuuta 2014

POMPdeLUX kevättä

Johan taas POMPpasi! Kaverini sattuu olemaan Pompdeluxien jälleenmyyjä ja piti meille halukkaille avoimet ovet nyt kun kevätmallisto julkaistiin. Mallisto oli kyllä heti ensinäkemältä todella kiva. Pompeilla vaatetta on niin paljon että kauden edetessä löytää yleensä uusia ja uusia suosikkeja, ja vaatetta jota ei muka ollenkaan ole nähnyt aikaisemmin. Listasin jotain mihin nyt livenä vallan ihastuin!



Retrohtava kevyttoppa "tikkitakki" sinisenä on aivan syötävä. (Hobitti sovitti keltaista vastaavaa eikä suostunut riisumaan sitä pois) Harmaa-valkoinen raitaneule on siisti isoilla ja suloinen pienellä. Hassun hauskat pussittavat kollarit sopivat ehkä paremmin pidempijalkaiselle kuin Hobitille, mutta suloiset silti. 


Tyttöjen vaatteistahan itsellä on kokemusta ihan vain 80-luvulta kun itsellä oli hapsupaita ja salmiakkiruutuiset leggarit. JOS minulla olisi tytär, ostaisin näitä. (No joo, voisin ostaa nuo lapsetkin)



Omalle ostoslistalle pienten poikien mallistosta menivät hurjan pehmoiset farkut joiden polvissa on tähtipaikat! Omin silmin nähtynä todella hienot! Lisäksi tähti t-paita ja supermahtaviksi jo viimekaudelta todetut kalsarit sekä niihin sopiva t-paita. Kotiasuna vapaapäivinä aivan ehdoton. Mietintään jäävät pehmoinen ja laadukkaan oloinen softshellinen kevätpuku sekä suloinen fleece. Ostoslistään lisätään keväämmällä varmasti nuo kollarishortsit (kaikkien muiden shortsejen lisäksi).

Isompien poikien puolelta ihastuin nyt vallan vain alaosiin. Vaarinpaidat tosin sopivat kaikille, mutta 10v niitä ei ainakaan meillä enää pue vapaaehtoisesti päälleen vaikka koot riittäisikin. Alla rykelmä housuja jotka kaikki mätsäävät hyvin mustan DC:n hupparin kanssa :) 

Vaatekuvat Pompin sivuilta. 


Huhtikuussa suunnittelen kovasti pitäväni kutsuja jos sitten malttaisi tilata kesän shortsikasan. Pohdin jo valmiiksi mihin saan kaikki ne esittelyn vaaterekit mahtumaan. Viime kerrasta oppi jotakin :)





1 kommentti:

  1. Juu, meille voisi oikein mielellään kotiutua kaikki noi tyttöjen vaatteet, ihania :)

    VastaaPoista