keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Me&I huumaa

Vähän samalla ajatuksella kuin joulu ja juhannus, oli aika pitää me&i kutsut kun uusi kevät/kesä mallisto julkaistiin. Mukavasti sainkin ihmisiä paikalle sovittelemaan, höpöttelemään ja syömään. Oma tapani pitää kutsuja on suhteellisen "vapaamielinen". Käytännössä se tarkoittaa sitä että keittiössäni on paikkakunnan paras itsepalvelu, emännän hipelöidessä vaaterekkejä. Ennen seuraavia kekkereitä täytynee ostaa kokovartalopeili myös makuuhuoneeseen, niin säästytään jonoilta eteiseen :)  




Kutsut mennä hurahtivat ohi etten edes huomannut valokuvata muuta kuin ruokaa. Tuttavapiirissä tuntuu korostuvan iloiset ja äänekkäät naiset joiden kanssa ei huomaa sen kummemmin ajan kulua kuin syötyjen rieskarullien määrää. Röyh.




Koristelua odotti herkullinen runebergin kakku. Googlaamalla kakkua löytyi mitä kamalamman näköisiä koristeluvariootioita ja aloin kokea ahdistusta vadelmahillosta ja ympyröistä. Onnenkantamoisena sain loistavan idean eräältä toiselta bloggaajalta (joka oletettavasti osaa ihan oikeasti leipoa) laittaa vadelmahillo kakun väliin! Hillo kostuttu kakkua juuri sopivasti, ja se olikin tämänastisen elämän paras runeberg!






Miikkarikutsujen kohokohtana oli kuitenkin laskiaispullat! Muusikko oli onnellinen jokaisesta tulonsa peruuttaneesta vieraasta, että saisi pullia sitten varmasti riittävästi. Reilu meininki :)




Alkaahan se nyt väkisinkin kevättämään kun ostelee t-paitoja, trikoisia pipoja ja hameita. Jännityksellä odotellaan pakettia saapuvaksi!





9 kommenttia:

  1. Hauska idea kakulle! Ja nam mitä kuvia =p

    VastaaPoista
  2. Löysinpäs minäkin tänne ja lukijaksi jäin! Oi miten herkullisia kuvia, ihan herahti vesi kielelle! Jaa että osaa ihan oikeasti leipoa. Sinäkö se muka et sitten osaa, kuvien perusteella en tuota ainakaan usko! ;) Hyvän näköinen kakku, täytyypä joskus itsekkin kokeilla tuota hilloa tuonne väliin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) Osaan joo leipoa mutta sillä tavalla rajoitetusti, vain tiettyja hyväksi havaittuja reseptejä ;) Nyt taas onneksi toimii tuo lukija-palkki.. tulen vastavierailulle :D

      Poista
  3. Ja hyvää oli! Kiitos vaan mukavasta illasta! :) Nyt vaan ärsyttää kun sähköpostiin oli tullut tieto, että se ainut vaate jonka tilasin (se seepratunika) tulee vasta maaliskuussa! No, olihan siinä toisaalta lyhyet hihat, että nempi kesälle se oliskin, mutku mä en jaksais odottaa...:) Tilasitko Hobitille jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi nyt mikä tuuri! Niillä seeproilla on nyt jotakin sua vastaan kun niitä menit ensin vastustamaan :D Meille kotiutuu ne ruskeat nappihousut ja busseja paitana ja pipona.

      Poista
    2. Tilasitko naisten mallistosta mitään? Vähän jäi se raitahame kuumottamaan, mutta jospa se löytyys jostain halvemmalla....:)

      Poista
  4. Täälläkin aina miikkareilla paikkakunnan paras itsepalvelu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii yllättävän hyvin ja on mukavan stressivapaata samalla :)

      Poista