sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

kevättä!

Mikä ihana kevät olikaan ilmestynyt tuonne pihalle! Tuuli nyt toki oli armoton, mutta linnut laulavat kuorossa ja pajunkissat kukkivat. Taitavat pääsiäisenä olla jo entisiä :) Kevätpäivä innosti testaamaan myös uusia välikausivaatteita ja hyvin tuntuivat toimivan! 


Takki Villervalla, pipo Silverjungle, hanskat peritty, housut Minimo kirppari :) Kuvasta uupuu kumpparit.. esikoiselle ostetut v. 2000 jostakin marketista. 


Miksi pienet ihmiset kävelevät aina keskellä tietä?









Leppoisia kevätpäiviä on toivottavasti vielä paljon edessäpäin ja kaikki se ankea sairastelu alkaisi olla takanapäin! Ihanaa kun mennään kohti kesää <3


6 kommenttia:

  1. Onpas ihanan raikas kevätasu! :) Pitänee ensi viikolla kaivaa kevätvaatteet käyttöön meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä sattumaa että housut ja takin keltainen oli ihan sama keltainen :) Meillä on tuo pukeminen niin hirveää taistelua että ihanaa mitä kevyemmäksi menee vaatekasa!

      Poista
  2. Meillä harrastetaan ihan samoja litsläts juttuja =D hei, jätin kommentin sulle, tuonne teinipostaukseen =))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en meinannut muistaa pojilta kysyä.. Teini meinasi että liittyy koodaukseen mutta ei tiennyt. Nuorempi arveli samaa mutta ei ollut ihan varma :) Ollaanko oikeilla jäljillä?

      Poista
    2. se on mun pikkuvelin nimi lets play pelaajana tubessa =) kymmenentuhatta tilaajaa eli on aika iso nimi =D aattelin, et sun pojat on vaan sitä ikäluokkaa, jotka fanittaa lets play tyyppejä, että olisivat mahdollisesti kuulleet =))))

      Poista
    3. Joo, siis katsovat niitä pelaajavideoita tosi paljon, mut tarjontaakin siellä varmasti on reippaasti etteivät ole siihen törmänneet. Tänään ostettiin teinille uusi pleikkapeli kun oli matikan ja ruotsin numerot saanut nousemaan. Viimeinen vietiin Prismasta vaikka eilen myyntiin oli tullut iso kasa.. kuulemma joku huippupelaaja pelaa sitä tubessa niin se on viety kaupoista ihan käsistä. Tajuaakohan ne edes millaista rahakassia ne pyörittää pelifirmoille.. et saako siitä paljon mitään korvausta?

      Poista