maanantai 10. maaliskuuta 2014

Vaatehankintoja

Koska aktiivisella työpanoksellani sain Hobitin käytettyjä vaatteita myytyä, sain tietenkin luvan (suorastaan käskyn) ostaa kasan jotakin mukavaa tilalle. Tässä pottakoulutuksen seurauksena meillä ovat vaatteet alkaneet jakautumaan kyläily- ja kotivaatteisiin. Kyläilyvaatteet ovat mukavat päällä mutta selkeästi monimutkaisempia pukea. Kotivaatteet puolestaan tunnistaa siitä että paidat ovat lähtökohtaisesti lyhythihaisia ja housut hyvin nopeasti jalasta riisuttavia. Siis nanosekunnissa housut pitää saada kokonaan poistettua jalasta, niiden pelkkä laskeminen ei auta.

Olisipa se hassua jos me aikuisetkin aina lähdettäisiin riisumaan kokonaan housut vessassa. Voisi olla että menisi sukkahousutehtaatkin konkurssiin. Kun miettii mikä pukeminen on aina edessä niin voi ymmärtää että meillä enimmäkseen päivisin sisällä juoksentelee housuton mies nakki heiluen. Pidämme toivoa yllä että Hobitin jalkapituus alkaisi joskus kasvaa tai saamme todellakin alkaa puhumaan kolmijalasta :)

Kuvat ovat otettu housuineen..  kyllä ne siis ovat jalassa ainakin muutaman kerran päivässä.


Tove 100v mallistoa Pappa-paita ja muumi-housut oli pakko-ostos Lindexiltä. Housujen taskussa piilottelee muumipeikko ja paidassa on kivat tekohenkselit:)

"Pappa kiiottaa Öökölle iijeen"

Kotiin saapuivat myös Pompdeluxin YLI-IHANAT kalsarit ja lyhythihainen vaarinpaita! Tämä on meillä jo toinen tällainen satsi (edellinen jäi pieneksi) ja taidan tilata vielä sen kolmannenkin, toisella värillä.


Mr. hairhell

Kävimme tuskan hikisessä parturissa omassa pesuhuoneessamme kun kukaan alan ihminen ei ollut ansainnut sitä huutoparkua osakseen. Tämäkin jobi ilmeisesti lankeaa tulevaisuudessakin aina äidille, yllätys. Hikinen tosin taisi olla mieskin, vaikka vain youtube-videoita vaihteli. Ei siinä paljon Ylvis lämmittänyt :D


Veljekset <3


Ps. Tänään olikin sitten ensimmäinen päivä kun housut olivat jalassa melkein koko päivän ja yhden kerran Hobitti sai ne jopa itse nostettua ylös! Jee, housujennostobileet!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti