keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Vaatteiden ulkoistus

Otsikko ehkäpä hämää nyt hieman.. ulkoistamisella ei tarkoiteta nyt välikausivaatetusta vaan konkreettisesti lapsen vaatteiden katoamista tästä taloudesta. Kävin Hobitin pursuilevan ja liitoksissaan natisevan (no joo, kipua huutavan) vaatelipaston läpi todella rankalla kädellä. Vaatteista sai rakennettua 5 erilaista kasaa. 
  1. Käyttöön jäävät. (Ne aina samat jotka puetaan joooka kerta kun pyykistä tulevat. Ei ole niissä paljoa jälkipolville kertomista 300 rumpukuivauksen jälkeen.)
  2. Kaapin perälle säästettävät. (Ne Pompdeluxin harmaan kalsarit jotka on olleet jalassa aina ja joiden nimi voisi olla Hobitti-kalsari)
  3. Sille suvun uudelle pikku rinsessalle säästettävät. (Miina ja Manu-haalari nyt ainakin)
  4. Myytävät merkkivaatteet. (Yritys hyvä 10 kaupata niitä naamakirjan merkkivaatekirppariryhmissä. up, up, up, up.. )
  5. Kasa epämääräisiä myytäviä vaatteita jotka ovat mm. pieniä, rumia, toisiinsa sopimattomia, omituisilla mittasuhteilla, lösähtäneillä kauluksilla, haljenneilla printeillä, housuja joissa roikottaa pultut päkiän alla, housuja joiden pultut lerpattaa tuulessa, housuja joissa lapsi näyttää vanhalle paapalle jolla on köntsä housuissa, housuja jotka ovat kuin Mike Monroen pillifarkkuja, Housuja joissa ei ole kiristysnaruja/resoreja lahkeissa. 


Voisi siinä enemmänkin olla... poistettavia :)

Loistavaa on se että myynnissä olleet on kohta myyty kaikki, ja nyt saa hyvällä mielellä tilata jotakin uutta ja silmää miellyttävämpää tilalle. Småfolk se on materiaalinsa puolesta ihan Hobitin lemppareita ja katsastus kevään uutuuksiin aiheuttaa kyllä pientä innostumista. 






Jotenkin niin Pikku Kakkosmainen astronautti-paita suoraan omasta lapsuudesta, kullitetulta 80-luvulta. Sitä aikaa kun piirretyt olivat jähmeitä ja hitaita kuten se einiinmotorisestilahjakas Kössi, tai Itä-Saksalainen valkoisen pulverin naamalle heittäjä Nukku Masa. Voi niitä aikoja kun Nalle Luppakorvan nukkumaanmeno itketti aina. Sitten nuo linnut tyttöselle.. ne ovat kyllä niin suloisia että voisin pukea Hobitillekin. Silloin kuin mies tai veljet eivät ole kotona ;) Maastureita.. tarvitseeko selittää?





Pöllöjä, pöllöjä, pöllöjä.. ihmisellä ei voi koskaan olla liikaa suloisia pöllöjä. Eiväthän ne nyt tietysti maasturin veroisia varmasti ole Hobitin omasta mielestä, mutta haa haa, se ei saakkaan vielä valita itse! Vekkuli paita on myös ajotie ja krokotiili joka syö omaa häntäänsä. 

Laatikosto varmaan natisee taas kohta. No, kesällä ollaan sitten vain boxereilla koko ajan. Tai siis Hobitti on. (Toivottavasti vain se.. miehistä kun ei koskaan tiedä)



2 kommenttia:

  1. Kunnioitettava myynti-pino! :) Saa hyvillä mielin hankkia lisää ;) Mulla meni Småfolkiin luottamus joku vuosi sitten, eikä enää kuosit muutenkaan puhuttele - itse asiassa aika vähän nyt sellaisia lastenvaatteita tullut vastaan, että olis millään muotoa pakko saada :O Alanko parantua lastenvaatetaudista???? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Småfolk on siitä kurja et tuntuu laatu heittelevän laidasta laitaan, eikä monet kuosit ehkäpä käy kovin isoille lapsille, tai meillä ainakin aika nuorina isommat jo osasi sanella mitä pukevat ja mitä eivät. Vielä hetken ehkäpä saa määrätä äiti nuorimman kohdalla ;D

      Poista