lauantai 22. helmikuuta 2014

Bussimies

Me&i:n paketti saapui viikon odotuksen jälkeen ja olipa mukava huomata että edes jokin ostos onnistui. Hobitti ensimmäisen kerran halusi vapaaehtoisesti vaihtaa paidan päältään ja laittaa uuden bussipaidan. Paitaan sopiva pipokin oli täysosuma mutta ne uutuus yogat. Byääää! Suloiset jalassa, ihanat jopa hyllyllä mutta ne eivät vain suostu pysymään Hobitin päällä :/ Oletin automaattisesti että me&i:n housuissa on aina kiristysmahdollisuus, mutta jostakin syystä tästä mallista se oli jätetty pois. Ärsyttävää, inhoan palauttelua. 


Mies, ratsastaaa hirvellä kuin ajaisi mopoa.


Jos alkaisinkin syöttämään poikaa oikein kunnolla? Pysyisiköhän ne sitten? Ääh, kuitenkin perinyt isänsä puolen hoikkuusgeenin. 

Jos nostaisin housut kuten Matti Nykäsellä? Mutta silläkin on siellä housujen sisällä aina joku paksu college paita :/ Ei varmaan toimi t-paidalla. 

Henkselit? (tai sitten ei)

Joku voisi ehdottaa että ompelisin sinne pari vekkiä. Ehdotuksen toteutus on suurinpiirtein sama kuin joku ehdottaisi että leikkelen housut 3cm tilkkusilpuksi. Minä olin se kissa joka teki hiirelle takin. 

Mutta tietysti.. ehkä oma asenne on nyt vain väärä. Onhan se persevaon näkyminen nuorilla miehillä ihan trendikästä. Haittaako katu-uskottavuutta jos vähän vilkkuu Libero samalla? 


Hobitti etsii asuun sopivaa heijastinliiviä. 

Siis mä en nyt voi sulle housujenpitelijäksi muuttua, tää yhteiskunta ei vaan toimi niin. 


Justin.. Palauta sinäkin noi housut jooko?

5 kommenttia:

  1. Oijoi, ne siis tosiaan olivat liian isot vyötäröltä! :/ Höh.

    Kiinnostaisiko sinua muuten ostaa se Papun pipo meiltä? Senkin suhteen nimittäin ilmaantui pettymys kun meillä oli eilen pipo testikäytössä: se on liian pieni meidän kohta kolmeveelle. Korvat ei peity kunnolla. Minkäs ikäinen teidän poika olikaan?

    Ei ehkä kovin hyvä myyntipuhe, mutta piti kokeilla... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvista ei ehkä huomaa, mutta Hobitin pää on miehistä kokoa extralarge, joten se tuskinpa mahtuu meillekään :/ Tilasin taannoin sen villervallan 4-6v tarkoitetun pipon ja sekin oli aivan onneton juutalaiskipa pojan päässä :)

      Poista
    2. Mutta siis kiitos ajatuksesta :)

      Poista
  2. Mahtis toi pipo.. harmi housujen kannalta =/

    VastaaPoista