torstai 10. huhtikuuta 2014

Nosh naistenvaatemallisto 2014

Nosh Organics julkaisi tänään ensimmäisen naistenvaatemallistonsa ja sattumalta pääsin heti julkaisupäivänä tutustumaan tähän luomupuuvillaiseen mallistoon. Miten olisikin nyt kiva sanoa että hihkun innosta, mutta ei. Varmasti ihana mallisto monelle, mutta kun ei iske niin ei iske. Liian väritön ja mauton, hyvin sellainen suomalainen ja klassinen. Joskus toki on sitäkin toivonut että olisi enemmän klassinen kuin köyhän miehen Hermanni Pelle, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa. Mallisto teki kyllä kutsuilla hyvin kauppaansa ja materiaalit olivat aivan ihania! Kaikkea teki mieli pukea päälleen ihan vain sen perusteella miten napakoilta ja laadukkailta vaatteet tuntuivat. Voisin nukkua ihanasti Noshin tekemissä sänkyvaatteissa. Siinäpä tuotekehittelyidea!! Zeepra pussilakanat!




Luonnonvalkoista, pikkuraitaa harmaana, oliivinvihreänä, hailun keltaisena. Harmaata.. 

Mallistoahan ei myydä netissä vaan ainoastaan kotikutsujen kautta. Rekissähän ne tietenkin näyttävät paljon surkeammilta kuin päällä, joten se livenä myyminen lieneekin ihan viisasta. 




Heitän villin ennustuksen että kukkaiset caprit tulevat suht pian alennukseen :D Toinen veikkaus on että mustat vatsaa litistävät pitkikset on kohta myyty loppuun. 

Nompun korut sitä vastoin ovat aina yhtä ihania. Haaveilin jo pitkästä tukasta, ihan vain että voisi ostaa syötävän suloisia pompuloita. Tosin tällä Katri Helena-tukkalaadulla pompulat valuisi pitkin lepattavia haituvia joten jääkööt kuitenkin vain haaveeksi. 





Herättääkö mallisto tunteita puolesta tai vastaan? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti