lauantai 21. joulukuuta 2013

Oi muovipuu

Kuusi on nyt paikallaan ja joulu saa tulla kun kerkeää. Normaalin mallin mukaisesti en siivoile ihmeemmin, en leivo, en tuskaile enkä raivoa :) Mies on tilannut suurimman osan lahjoista netistä ja minä sitten paketoin ne solidaarisuuden nimissä. Pakettien salaisuuksia en voi raottaa, kun koskaan ei tiedä kuka blogia kurkkiin :) Itsellenikin aion ostaa lahjan pakettiin, jotain mitä olen toivonut jo pitkään ;) Valitettavasti se ei kuitenkaan ole järjestelmäkamera. Täytyy jättää jotakin tavoiteltavaa keväällekin. Ottaisin muuten mielelläni vastaan hyviä kameravinkkejä jos jollain olisi vinkata millaiseen järkkäriin olisi oikeasti viisasta panostaa. Siihen saakka pitää tyytyä näihin kuviin..




Kuusi saatiin kasattua tappelun ja vänkkäämisen tuoksinnassa. Koristeet ovat omaa ja sukujen historiaa, sen vuoksi ne sointuvat niin kauniisti toisiinsa ;D Mattokin on ehtaa retroa!


Sirpaleet tuovat toivottavasti onnea!
Jokunen säilyi vielä ehjänäkin.
Veljekset pohtivat koristeen asettelun tematiikkaa.
 
Elämää nähnyt tonttunen 70-luvulta (oikeastaan se on nähnyt 40v laatikonpohjaa mutta kuitenkin)

Rontto on koristeltu pihallakin.

Tonttujen perille löytämisen varmistuksena ripustin lyhdyn "äätin kukkaan"! Kivat kukat mulla!! 

Niin joo, vielä uupuu "vähän" ruokaa. Tai ostin tänään mustapekkaa paketin, se ei kuitenkaan ihan riitä mutta on hyvä alku.


4 kommenttia:

  1. Hei! Mielestäni ihan perus Canonilla (1100d) pärjää vallan mainiosti kun on muutama objektiivi mitä vaihdella tarpeen mukaan. Itselläni on käytettynä ostettu 1000d, eli vieläkin vanhempi malli, kun en heti ole malttanut panostaa. Jos jossain vaiheessa ostan kalliimman, satsaisin varmaankin sellaiseen kameraan, jossa on kääntyvä näyttö (en muista mikä Canonilla malli se oli, hinta ehkä 600e). Kannattaa katsella käytettyjä on mun vinkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole hoksannutkaan että voisin metsästää käytettyä, kiitos vinkeistä!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Pidetään se nyt siihen saakka kun se on muotia, heh :) Musta kuusi olisi kyllä makee, sitä villitystä odotellessa!

      Poista