tiistai 31. joulukuuta 2013

En Osta en

Päätin jo kauan ennen joulua etten sitten varmasti haksahda alennusmyynteihin, siis netissä, kaupoille en lähtisi ihan helpolla hermojani kuluttamaan kuitenkaan. Päätöstä siivitti mukava menoerä jouluna. Eihän pienet lapset nyt mitään mutta tuollainen teini! Se on kuin vertaimevä lepakko mitä kukkaroon tulee. Loputon kaivo minne jokainen ylimääräinen kolikko katoaa jo muutenkin, puhumattakaan joululahjoista, huoh. Tosin ajatus turhan ja edullisen tavaran hankkimisesti on vielä sekopäisempi kuin kalliin ja mukamas tarpeellisen. Siinä siis syy miksi meillä ei (pitänyt) katsella verkkokauppoja!!

Mutta siis kun olin ihan uneton ja sain lahjaksi hieman ylimääräistä ja kaikki on nyt toooosi halpaa, melkein ilmaista! Onhan se nyt paljon järkevämpää jos vaikka sattuu että Hobitin kaikki vaatteet on pyykissä ja pesukone hajoaa niin on sitten just se yksi vaatekerta lisää! Entäs jos sattuukin että se kevättä odottava takki onkin Hobitin omasta mielestä hirrrveen epämukava eikä ole mitään muuta laittaa ja alasti saa sitten kauhean taudin ja kaikki ajattelee että poika on ihan heitteellä. En mä siis muuten!! Kun kerran lupasin että en osta!

Villervalla on niin suloista. Tilasin pojalle legginssit! Kärsiiköhän sen miehisyys nyt kuinka? Miksi niiden nimi muuten on leggarit?? Meidän kaapissa on huonosti kalsareita joten nehän ajaa sitten saman asian ja käyvät hauskoina kotihousuinakin. Miesväelle en kuitenkaan ehkäpä kerro että ne on leggarit :D


Eihän lapsella ole koskaan liikaa pipoja? Vai onko? Miten paljon pipoja löytyy teidän muiden kodeista? Takin olisin halunnut kokosinisenä tai ruskeana mutta koot oli jo myyty loppuun. Kivahan tuokin on ja mustat housut löytyy kaapista valmiiksi :)

Yhden oston tein muuten kaupastakin. Tuo Ticketin pipo huusi hyllyssä jo normihintaisenakin Hobitin nimeä ja nyt se pääsi kotiin <3 


8 kommenttia:

  1. Mä katoin just samoja leggareita ja tota paitaa!!! Sinne jäi ne ihanat vihreät raitaset, jotka olis sopinut ton tähti paidan kans vihreänä tietty =P mut mut,,, kun ei sais ei =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon katsellut niitä jo pidemmän aikaa ja nyt heikkona hetkenä painoin nappia :/

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Mä ehkä tarvin jonkun pakollisen nukkumaanmenoajan että talous ei ala taantua :D

      Poista
  3. Oho! Mutta oli skidissä hyvät alet! ;) esikoisen tuo takki odottaisi jo postissa.
    Josko huomenna tai perjantaina saisin aikaiseksi kipata sulle lisää kiusauksia... Loputon osto- ja myyntioravanpyörä tää lasten vaatetus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sieltä mä tilasinkin. Ensin meinasin kääntyä Metsolan puoleen mutta ne ei enää lähetä kuin postipakettina ja se on niin tosi tyyristä jo senkin puolesta. Tosin jos niillä jatkuvasti hukkuu paketit kuten mun kohdalla viime talvena niin en ihmettele niiden päätöstä tuossa asiassa.

      Poista
  4. Ihana pipo! Ja meillä niitä lakkeja kans riittää....tyttö jo itekin sanoi, että "äiti, mulla on kyllä tosi paljon lakkeja" :D Nooo, aina muutama uus mahtuu mukaan....ja kasvaahan se pää. Just eilen kyllä ihmettelin, että koska se mukula ehtii kaikkia niitä vaatteita käyttää, kun tungin hiki hatussa täyteen ahdetun kaapin ovea kiinni. Taitaa silti tulla äitiinsä...valikoi jo mielellään munkin vaatteita, ja pari kertaa on meinannu ihan riita tulla, kun en ole laittanu sen mieleistä valintaa....mutta tää "äispä" on päättäväinen! Ainakin vielä! mä päätän itse mitä päälleni laitan....ehkä...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä hyvä muistisääntö, että kasvaahan se pää :D Tuota mä käytän seuraavan kerran kun mies motkottaa pipoista :)

      Poista