lauantai 28. joulukuuta 2013

Toistojen määrä

Ny nyt se sitten alkoi meilläkin ihan todella! Nimittäin se loputon höpöttäminen, saman asian uudelleen ja uudelleen toistaminen repeatillä, kuin vanha gramofoni uudestaa ja uudestaan loputtomasti kohta maailmanloppua.. Pissattaako? pissattaako? Tuleeko pissa? Pissattaako? Onko pissähätä? Pissattaako? PISSATTAAKO?



Luulisi tuonkin jossain vaiheessa jo ottavan muksua päähän oikein kunnolla. Tänään Hobitti sai armottoman kilahdus kohtauksen kun vanha kumisaapas ei mahtunut jalkaan. Pohdin että ehkäpä se oli vain viimeinen pisara tälle päivälle siinä pissattaako-kyselyssä mitä äiti jaksaa niin tekopirteenä että suunpielet repeilee. 

"Mennään potalle, potalla on NIIIN kivaa". Jaa-a, miksiköhän aikuiset ei sitten vietetä siellä pidempiä aikoja? Aikuinen tulee vessasta ihan yhtä elämäänsä kyllästyneen näköisenä kuin miltä näytti sinne mennessään.

 "Mahtava potta, jes mikä hieno potta!!" Muoviahan tuo on, muovisaavi jossa on reikä. 

 "Kohta sinne tulee iiiiso pissu!!" Ja mistäköhän kukaan tietää etukäteen kenenkään virtsamääriä tai niiden puutetta. Mitä jos ei vaan kuseta yhtään? 

"Luetaan kirja, sitten pissu tulee!" Jep, pissa tunnetusti pitää lastenkirjallisuudesta valtavasti. 

"Lauletaan laulu, sitten tulee pissu!" Taitaa paeta pikemmin syvemmälle rakkoon. 

"Sitten kun pissu tulee niin riemuitaan ja tanssitaan!" Pääsisikö takaisin kohtuun?

Siis pissata tonne, eihän se edes lämmitä yhtään???

Saatiin silti se pissa tulemaan kunhan äiti lähti vahingossa viemään vaippaa roskikseen. 45 minuuttia vessassa istumista/kerta (en sitten keksinyt mitään muuta tapaa viettää joulua) ja koko ajan ongelmana oli vieressä istuva äiti. Oikein kun asiaa ajattelee niin tuskin minäkään saisin liruteltua jos oma äiti istuisi siinä vieressä tuijottamassa naama kuin hangon keksi.  Ei tämä mikään Big Brother ole! 


Missä on uusin Seiska? Missä täällä on Tauski?


Pottana meillä olisi fiksu ja käytännöinen ja sisustukseen sopiva babybjörn mutta Hobitti ei nimensä mukaisesti yllä siihen kunnolla, joten hän ei halua edes katsoa sen suuntaan. Käytämme siis sellaista 4e pottaa joka on matala, ruma ja erittäin kurja tyhjentää. 

Saldo 5 päivän jälkeen 6 pissua pottaan. (1x vessan matolle salakavalasti, 1x keittiön pöydän jalkaan, 1x vanhempien sänkyä vasten) 

Mä pissaisin pottaan!!! Juuhuuuu!!


2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä tuskallinen vaihe... Meillä sama menossa nuoremman tyypin kanssa. Ja sama pätee myös ruokailussa. "Syötkö kulta. SYÖ nyt. Syö nyt niin saat jälkkäriä. Syööööööö!" Lopputulos: ei syö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Meillä edelleen syötetään kun muuten poika ei jaksa syödä itse kuin 2 lusikallista ja sitten taas on 15min päästä huutamassa ruokaa. Jos yhtään painostaa niin ei varmasti syö sitä yhtäkään. Oletan ettei vääpelin tarvitse sitä sitten enää kasarmilla syöttää. Toivottavasti!!

      Poista