lauantai 7. joulukuuta 2013

Parisuhteen hoitopäivä

Päätin pitää miehen syntymäpäivän lähimaastossa parisuhteen hoitopäivän. Tällaisia hoitopäiviä on meidän suhteessamme 10v sisään vain muutama, että mistään ihan virallisesta hoitosuhteesta emme voi alkaa puhumaan. Kummallista että silti kaikki tuntuu sujuvan suhteellisen mukavasti. Mukava suhde siis.

Jostain käsittämättömästä syystä sain päähäni hoitaa suhdetta suomen aurinkoisimmassa kaupungissa, Vaasassa. Tuon vuorokauden perusteella jonka paikkakunnalla vietin, on pohdittava, että miten pimeä ja musta mahtaakaan olla loput Suomesta jos tuo on aurinkoisin? Vaasasta innostuin koska innostuin siellä olevasta hieman erikoisemmasta hotellista jonne majoittua. Kyseessä oli Hotel Kanttarellis, sviittejä normaalin huoneen hinnalla. (Miten loistava tapa säästää?)

Hotelli oli hhmmm.. omituisella tavalla viehättävä. Resepsuunissa kasvoi lattiasta normaalin puun kokoinen leikkitammi, tai joku sellainen möhköpuu. Kaikki oli kullitettua, seinät, kattolistat, hanat ym, ja niitä koristekoukeroiden määrää! Aamiaisella pohdin etten ole koskaan käynyt hienossa hotellissa (enkä muuten huonossakaan) Venäjällä, mutta siellä voisi ehkä olla tuollaista. Vaikka siellä työntekijät tuskin tervehtivät joka nurkalla iloisesti "Go Morron" niinkuin olisivat lentoon lähdössä. Jokseenkin hauska yhdistelmä olla tuolla itsenäisyyspäivän aamuna.

Kas, tatti siellä ja täällä.

Huoneet olivat kivoja. Erityismaininta 180 astetta kääntyvästä jättikokoisesta televisiosta. Telkkarin sai siis käännettyä suoraan sängyn jalkopäähän. Jokaiseen huoneeseen kuuluun myös poreamme ja siellä ehdinkin lillua sekä illalla että aamulla. Kukkakuvioinen vessanpönttö ei niinkään tuntunut luksukselta vaan enemmänkin koomiselta. Mistä sellaisia ylipäätään saa ostaa?


Ihana käsisuihku, kuin vanha puhelin!

Hieman tällaista nipottajaa häiritsi se kanttarellin tunkeminen joka paikkaan. En tiedä pitääkö perustaja todellakin niin paljon sienistä vai onko suunnittelu hetkellä ollut hieman "sienessä" kun kanttarelleja oli käytävämatoissa, kaapin ovissa, kaikilla seinillä. Jokainen asia oli myös väritetty kanttarellimaiseksi ja puu oli kellertävää tammea. Jonkinlaiset kotrastit sisustuksessa olisivat olleet poikaa. Ainoat vaaleat väripilkut taisivat olla pyyhkeet ja lakanat.

Kuva hämää, seinätkin ovat kullan väriset. 

Melkein merinäköala....Lumimeri :)


Ihanat valkoiset olohuoneen seinät odotti kotona ja onnellinen Hobitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti