maanantai 20. tammikuuta 2014

Baby Shower

Minun rakas ystäväni on nyt erittäin paljon paksuna, ja kun hän sopivasti pari päivää sitten jäi äitiyslomalle, minä ja ystäväni pikkusisko järjestettiin hänelle perinteiset vauvakutsut. Valmisteluja vaikeutti ajoittain meidän suunnittelijoiden pieni 400km välimatka, mutta jotakin saatiin kuitenkin kursittua kasaan. Hankalin osuus oli toteuttaa se, miten 200km päässä asuva tuleva äiti saadaan houkuteltua kotipaikkakunnalleen tiettynä päivänä tiettynä kellonaikana paljastamatta yllätystä. Onnistuttiin kuitenkin, vaikka ihan helpoksi sitä ei meille kyllä tehty :)  

Vaippakakku korvattiin erittäin suloisella vaippapöllöllä <3

Mitä juhlat olisikaan ilman leikkejä? Joku tuumasi että "paremmat"! Tuostakin huolimatta odottavalle äidille syötettiin väkisin soseita, laitettiin tunnistamaan kavereita vauvakuvien perusteella ja arvailtiin ihan innosta pinkeinä mahdollisia vauvan nimiä. Arvonnan perusteella vatsasta odotetaan siis Petriä tai Vilmaa. Lisäksi paikalle saatiin asiantunteva MaryKay konsultti tekemään naisporukalle hemmotteluhoitoja kuten käsien ja huulten kuorintaa. Lisäbonuksena naisväki sai vielä tuotearvontaakin. 


Tissit syötiin ekana. 

Odottava äiti sai muistoksi illasta helmen/vieras ja niistä koottiin rannekoru. Samalla kerrottiin omia muistoja liittyen lahjan saajaan. Nauratti ja itketti yhtä aikaa, ja niistähän ne ikimuistoisimmat illat on yleensäkin tehty, itkusta ja naurusta. Lopuksi vieraat antoivat äidille tai vauvalle jonkin lahjan tulevaa varten. Itse päädyin survival pack-tyyppiseen ratkaisuun minne hankin korvatulpat, imetyskumit, sisua, pyllypyyhkeitä, sinkkivoidetta, suklaata, tutteja ja isälle rauhoittavia. (Miehet..Ei se kuitenkaan hoksaa ettei ne ehkä ole ihan aitoja). Pitkän illan päätteeksi äidille tehtiin vielä kotitekoinen jalkahoito. 

Kakku oli odottavan äidin tyylinen <3

Juhlat on nyt juhlittu. Nyt sitten vain odotellaan uutta rakastettavaa! 






2 kommenttia:

  1. Oi, siitä vaippapöllöstö tuli tosi makee! :) Ihana idea nuo vauvakutsut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me askartelijat oltiin kyllä tosi tyytyväisiä tuohon pöllöön :) Tällaisia iloisia kutsuja saisi olla useamminkin!

      Poista