tiistai 28. tammikuuta 2014

Pikkarit!

Niin vain kävi että taukoamaton höpötys on alkanut tuottaa tulosta! Hobitti on selkeästi suorittanut pottailun 2-vaiheen jolloin siis hakeutuu itse potan luo hädän yllättäessä. Ainakin suurimman osan aikaa, paitsi silloin kuin hänen omien sanojensa mukaan ehtii "sataa aattialle". Onneksi poika kuitenkin ilmoittaa koska satelee ja minne, niin ikäviä jalanpohjaylläreitä ei ole vielä sattunut. 

Pottailun onnistuessa lapsi palkitaan tietenkin pikkuhousuilla, jotka ovat miespuolisilla ainakin Lindexin vaateosastolla boksereita. Äiti suoritti kuosivalinnat Hobitin juostessa liikkeestä pakoon, huutaen ovella vastaantulevalle rouvashenkilölle "Kotta mennää". Jo 2-vuotiaana mies siis kokee suoranaista ahdistusta vaatekaupassa? 

Siis mitä TÄÄ nyt sitten oikein ON??

Boksereiden hyväksyntää yritettiin edesauttaa veljien tekemällä esittelyllä. Kaikilla isoilla pojilla on tällaiset! Isilläkin on tällaiset. 


Dressman! Ei lähde nostamalla. 

Hobitti ei nyt ymmärtänyt alushousujen tarkoitusta vaan koki bokserit alaosastoa rajoittavana sekä hankaavana ilmiönä ilmoittaen että hänen haaroissaan on joku "moska". Samaa kaveria ei sitten yhtään häiritse tunnin vaipassa ollut kakka. WhaT?? 

Kuinkas muiden pottailut? Onko vinkkejä miten lapsen saa kakalle potalle?  Ettei meidän kosteat lattiayllärit vain muuttuisi astetta rankemmiksi. Taitaa teini sitten muuttaa pois kotoa :)

4 kommenttia:

  1. Ompas hienoa että teillä ollaan tuossa pisteessä!!! =)))) Meillä ollaan otettu pikkusen takapakkia... Pystytään olla ilman vaippaa pelkillä housuilla kauankin aikaa ja kun hätä tulee aaron tuo mulle vaipan. Potalla istuu mielellään ja siihen meneekin mutta hädän iskiessä vain vaippa kelpaa.. Ollaan siis rauhotettu pottailua tältä erää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärkeintä onkin mennä sen lapsen mukaan. Tänään meilläkin jotenkin huonompi päivä kuin eilen, vahinkoja siellä täällä vaikka eilen ei ollenkaan. Ja tietenkin talouspaperi loppu :D

      Poista
  2. Hihii...:D Mä voin hyvin kuvitella Pikku-hobitin vaatekaupassa kauhun hiki helmeillen otsalla....tätäkö tää miehen elämä nyt sitten on?? :O :D Mutta hienot pökät! :) Meillä ollaan siinä pisteessä, että tylleröinen on päiväkuiva ja satunnaisesti yökuivakin. Aikalailla omalla painolla meni se pottailu sitten kun se oli siihen valmis. Nyt kamppaillaan pikkuhousuista! Joka-aamuinen riitä "ei niitä pikkuhousuja, vaan en koirapikkuhousut" (just ne jotka on tietty pyykissä)....ja päivän mittaan esitellään olematonta pissatahraa pikkareiden haaroissa, että saadaan hyvä syy vaihtaa taas uudet jalkaan. Toivottavasti tää on vaan jotain uutuudenviehätystä!! Hermo menee!! :D T. se joka on myös mies....;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä siis "nainen" joka haluaa vaihdella vaatteita useasti? :D Pois se meistä.. Muutaman vuoden kuluttua vaihdetaan toppia kymmenen kertaa päivässä :))

      Poista