torstai 23. tammikuuta 2014

kirpparilöytöjä vol 1

Normaalisti kun otat itsellesi aikaa lähteä kulkemaan kirpputorien pitkiä sekalaisia käytäviä toppatakki päällä ja hikikarpalot otsalla löydät satavarmasti et mitään! Paitsi sen naurettavan kivipestyn farkkutakin, rikkinäisiä savikuppeja ja puklusta perstuneita vauvanvaatteita. Siis yleensä. Nyt hikeentyminen kerrankin kannatti! Tein ihan huikeita löytöjä oman paikkakunnan kirpparilta, mikä on melkein kuin maailman 8 ihme. Tosin taas koin sisäisen Sulo Vilenin heräävän kun halvalla sai. Ostin mm. 40e vähän käytetyn Manducan, vaikka juuri nyt en keksi ketä/mitä sillä mahtaisin kantaa. Toimisikohan se vähän kuin vanhanajan loistokeksintö vyölaukku? Mulla mitään vauvaa täällä ole!! Kukkaro ja varavaippa. 

Lisäksi mukaan tarttui Hobitille luettavaa. Jostain omituisesta syystä Hobitti tykkää Miinasta ja Manusta. Tuo kuivettava kissakaksikko jotka koko ajan yrittävät opettaa jotakin. "Tässä on pelto, sieltä saadaan jyviä!" Lapsia luulisi kiinnostavan ihan valtavasti? Mitä jännää seuraavaksi tapahtuu?? Ne jauhetaan jauhoksi!!! Vähäx mahtavaa! Hobitti siis todellakin pitää niistä kirjoista. Meillä on lapsen kanssa joku sukupolvien välinen kuilu. Miina ja Manu merirosvo-kirjaa yritin värittää sillä että mustekala olisi oikeasti syönyt ne kissat kirjan lopussa, mutta Tutkija totesi äidillä olevan luetunymmärtämisongelmia. Ihan kuin ruotsin yo-kokeessa. 

Kerhoon ei nyt just olla menossa kun siellä pestään vaan koko ajan käsiä (tietolähde: Mitä tapahtuu kerhossa). Iloinen autokirja on tosiasiassa Sekava autokirja, mutta ymmärrän ettei todellinen nimi ole mitenkään erityisen myyvä.

Äitikin löysi kirpparilta jotakin.. siis todella huikean tarpeellisen esineen jota ilman ei voisi olla! Punainen tiikeri-tarjotin!! Miten sitä ei aikaisemmin huomannutkaan että elämässä oli tiikeritarjottimen mentävä valtaisa aukko? No nyt tarjotin on kotona omalla paikallaan tekemässä sekopäisen kotiäidin onnelliseksi. Pitäisköhän joskus miettiä paluuta töihin? 


Tonylla on kieli keskellä suuta!

Hold that, Tiger!!


Kerrankin joku katselee aamupalapöydässä naama turvonneena istuvaa kotiäitiä kieli pitkällä :) 


2 kommenttia:

  1. iloinen autokirja ois IN täällä =D hahahahah toi viimesen kuvan kuvateksti <3 oot ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä tulisi autokirjalle varmasti enemmän lukukertoja kuin meillä, mutta katsoo nyt josko se vanhemmiten innostuu :)

      Poista