sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Lenssu



Miksi silloin kun jollain toisella on flunssa, sitä ajattelee vain et jaa, "vain" flunssa. Sitten kun se flunssa on itsellä niin ajatus on enemmänkin "aaaaarrgh, kuolen, auttakaa! Pelastakaa!! Mulla on Flunssaaaa!". Ja sitten sitä pohtii miten kaikki ajattelee että mulla on "vain" flunssa. 

Oman flunssan kruunaa se, miten sillä jatkuvalla suukottelulla saa aivan varmasti tartutettua sen perheen pienimmän. Enpä tiedä mitään niin mieltä ylentävää, kuin ne hetket kun oman tukkoisuuden takia saa pienen hetken harrasta unta ja se keskeytyy likimain heti pikkuihmisen huutoon. Lapsi kun yöllä sadattakolmattatoista kertaa herää huomioon "Apua apua, nenä on tukossa!! ÄITI auta!! Se ei tietenkään oikeasti kuulosta näin järkevältä suomenkieleltä, vaan pikemminkin sama kerrotaan vokaalein:"AAAAAAAAA, BYÄÄÄÄÄÄ, ÄÄÄÄÄÄ!" Miksi minä en saa huutaa tuolla tavalla? Ehkä siksi kun mun äiti asuu niin kaukana ja toisekseen se ehkä heittäisi mut silloin ulos nukkumaan. 




Aika usein sitä pohtii että paras ystävä on joku Marjatta kouluajoilta, oma aviomies tai vaikka se oma äiti, mutta flunssan aikaan sitä muistaa taas miten se paras ystävä onkin vanha kunnon nenäkannu. Paitsi ettei se ole kovinkaan vanha, sen muotoilu on muuten vain niin retro. Nenäkannun keksijä ansaitsisi kyllä niin ison kupin kahvia ja rasvaisen pullan, on se niin mahtava laite aikana kun meinaa hukkua räkään. 

Aina sairastaessa lapsen kanssa samaan aikaan sitä ihmettelee miten sillä lapsella voi olla niin paljon virtaa? Se joka heräilee 10min välein öisin jaksaa kuin duracel pupu pitkin päivää ja iltaa. Miksi mun jaksaminen on samalla tasolla kuin lanan alle jääneellä raiskatulla kissalla ja naamataulu kuin Jope Ruonansuulla. (sori Jope). Jos minäkin jaksaisin juosta ympyrää olohuoneessa niin olisikohan mullakin räät poskilla/otsassa eikä tukkimassa poskionteloita? Jaksaisikohan sitä kokeilla? Jos joku tilaa ambulanssin kaiken varalta. 

Hobittilla on lenssu! Näkyykä se?

Äiti , nou comments.


Kuvat nettisyövereistä. Pahoittelut mahdollisista kirjoitusvieheistä, räkää aivoissa. 


2 kommenttia:

  1. heheh räkää aivoissa XD pikaisia paranemisia!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tänään on alkanut jo tuntua ihan ihmiseltä. (Tai no norsulta mutta nisäkäs mikä nisäkäs)

    VastaaPoista