keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Laatikosto

Joskus viimekuussa tai viimevuonna vai oliko se oikeasti jo kolme vuotta sitten alkoi vauvan vaatteiden hamstraaminen kaappiin. Koska ylimääräistä kaappitilaa oli suurinpiirtein yhden lituskaisen bodyn (siis se vaate) verran, ostettiin hätäpäissään Ikeasta sellainen tarjouksessa oleva 40e laatikosto. Hyvinhän se toimi kunnes ylälaatikosta lähti laakerit. Sen jälkeen sen avaaminen on kuin avaisi tonnikalapurkkia. Laakerit tipahti pois myös myöhemmin toisesta laatikosta, ja lopuksi avulias Tutkija päätti mennä seisomaan avoimen alalaatikon reunan päälle. Mutta rikki? Mitä vielä. Hidas avautumaan ja hitsin ruma mutta edelleen toimii, ja jokaisella avauskerralla mukavasti käsivoimat kasvaa! 

En ole löytänyt toista edullista ja sopivaa. Samanlaista rupulaatikostoa en halua enää ostaa, vaikka voihan ollakin että satuin nyt vain ensimmäisellä kerralla saamaan jonkun maanantaiversion. Miksi muuten just maanantaiversio on muita huonompi? Eikö sen pitäisi järjen mukaan olla ainakin parempi kuin joku väsähtänyt perjantaiversio?


Kyllä ne varmaan kohta vaihtuu Carsin Salamaan ja Marttiin, että nautitaan nyt vielä hetki.

Päätin siis tuunata tuota rumaa lipastoa jossa lapseni kankaisia aarteita säilyttelen. Eniten riepoi se miten ne värikkäät retut kuulsi muovista läpi. Aikaisemmin lipasto oli sängyn vieressä joten se ei niin häirinnyt mutta nyt Hobitin sängyn siirryttyä vaatteet tuntui sokeuttavan ärsyttävyydellään koko sarveiskalvon. Tiedän että vika on enemmän omassa päässä kuin lipastossa mutta eipä ärsytä enää :D 


Pöllöt vartioi ettei vaatteet livahda näkyville.

No lähti vähän käsistä tuo tuohu, taas.


Tämä pöllö on taas vetänyt jotain kastematoa vahvempaa.

Toteutushan tuli servettipaketista joka saatiin tuparilahjaksi. Kuka tuollaisiin ihaniin pöllöihin malttaa kuolaista naamaansa pyhkiä?




6 kommenttia:

  1. aww.. ihania pöllöjä.. täällä yksi pöllöihin hurahtanut.. :) varsinkin tuon meidän 6kk kuopuksen kohdalla... ihania.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä pöllöily ei meinaa ollenkaan mennä ohi.. nyt haaveilen että osaisin virkata isoja pöllöjä! Voi olla että se on vain haave, mutta kuitenkin :D

      Poista