maanantai 6. tammikuuta 2014

Patsastelua

Tein pikkuruisen satsauksen itseeni joulun alla. Ihan mistään mahdottomista ei ole kyse mutta jostain mitä olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Willow tree.. mitä ihania hahmoja koko sarja täynnä. Olen vuosien saatossa ostellut ystäville ja ystävien lapsille useammankin kappaleen. Syntymäpäiväsankareille hyvää onnea tuovia enkeleitä, esikoislapsille suojelevia enkeleitä, surujuhlaan toivoa tuovia enkeleitä, ainakin yhden raskausajasta kertovan äiti patsaan ja yhden patsaan joka kertoi suuresta avunannosta jonka sain. Patsaita ihan joka tilanteeseen. Jostain ihmeen syystä en ole koskaan ostanut itselleni yhtäkään, enkä ole saanut lahjaksikaan. Nyt on tilanne korjattu. En omista Kalevalan Lapsi-koruja, mutta mukana tulee kulkemaan aina nämä. Jos siis ei tule tulipaloa joka polttaa koko talon ja kaikki puuesineet :)

.
Äiti ja pojat.

Hobitille en vielä osannut ostaa patsasta, kun en osaa sanoa hänen luonteestaan vielä niin paljoa. Ehkä ostan sellaisen Birthday Boy-patsaan, mikä olisi sinällään hassua kun hobitti on karkauspäivän lapsi. 


"Minä suojelen sinua kaikelta
mitä ikinä keksitkin pelätä
Ei ole sellaista pimeää
jota minun hento käteni ei torjuisi"

Äiti-poika patsas kertoo juurikin sen miten hellästi äiti esikoispoikaa suojelee tältä maailmalta. Muusikko pitää muutenkin käsiään paljon taskuissa rennon reteesti, vaikkakin patsaasta poiketen on jo 0,50cm äitiään pidempi. 




Toinen poika osui täysin nappiin, kun kyseessä on Inquisitive child-niminen patsas. Kyse on siis nimenomaan tiedonjanoisesta elämää kyseenalastavasta lapsestani <3 Pohtiiko hän jäävänsä äidinrakkauden ulkopuolelle? Pohtiiko millainen mies hänestä kasvaa isona? Kuka mahtoikaan tappaa John F. Kennedyn?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti