sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Valokuvaseinä

Edellisessä kodissa minulla oli sellainen kaiken kattava pala seinää joka oli pyhitetty kuville elämän varrelta. Alkuun ajattelin etten sellaista nyt tekisi kun ei malttaisi uuden kodin seiniä rei`ittää kuin konepistoolilla, mutta minkäs teet kun tuntui että jotakin täältä kodista vallan puuttui. Ensin haalittiin kehyksiä, sitten sommiteltiin niihin kuvia, sitten mallattiin kehyksiä maassa ja seistiin emännänjatkoksella katsomassa ylhäältäpäin miltä se vaikuttaa. Lapsen lakoninen lausahdus ohikulkiessaan "Terve", kertonee miesväen suhtautumisesta tähän(kin). Miehet nyt vain eivät ymmärrä miten hirvittävän vaikeaa on saada kuvat sommiteltua niin ettei niitä tarvitse ensimmäisen kerran jälkeen heti siirtää! 


Pinterestistä löytyi ideoita aika helposti.

Pienen hetken ajattelin että kuvat olisivat kaikki musta-valkoisia ja samanlaisissa kehyksissä, mutta tulin kyllä aika nopeasti järkiini,  tylsäähän se nyt olisi eikä todellakaan näyttäisi omalta. 



Sijoituspaikka

Tuossa yllä on siis eteisen lähtötilanne. 1800-luvun puolelta oleva ikkunanpoka saa nyt jossain muualla uuden elinpaikan. Vaikka joulu meni, niin valot on silti kiva pitää vielä läpi pimeän ajan. 



Lopputulos

Lopputuloksen kuvasta uupunee tuosta alta lipasto, kun vain löytäisi siihen sopivan .Tila on hieman haastava koska pistorasian ja imurireiän välissä on vain 90cm tilaa. Eniten haastavuutta antaa kuitenki se, että ylihieno ja ylihalpa on harvoin samassa paketissa :)





Kuvat tulee todennäköisesti laajenemaan pitkin seinää tulevaisuudessa mutta nyt muoto on ainakin hauska ja toimiva. Tekstijulisteen tilasin nettikaupasta, oli jo kolmas hairahdukseni siihen liikkeeseen :D Hetken pohdin hopeista julistetta jossa on pilvi ja teksti: " Every cloud has a silver lining", mutta sitten ajattelin että noup, ei muuten ole. Tuo tilaamani teksti on ainakin täyttä faktaa. 

Onko muita valokuviin/tekstitauluihin hurahtaneita? 

2 kommenttia:

  1. Ihana!!! =) tykkään ja ois huippu saada itsekkin tollanen aikaseks =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule pitkän sitkeä oli tämänkin taival :D

      Poista