perjantai 31. tammikuuta 2014

Kudin

Blogipaljastuksia sarjassamme voinen paljastaa sisälläni asuvan mummon. Tämä mummo tosin ei hauku nuorisoa huonoksi vaan pikemmin kehuu verrattuna 2000-luvun mummoihin/paappoihin. Viime viikolla Muusikko joutui kasvotusten tämän tosiasian kanssa paikallisella kuntosalilla jossa poika oli eläkeläisryhmän kanssa samaan aikaan, kun ei itse voinut osallistua koululiikuntaan. Mummot olivat etuilleet, huijanneet ja olleet täysin piittaamattomia nuoren Muusikon ystävälliselle puheelle. Muusikko reppana kuvitteli olevansa piilokamerassa oltuaan yli tunnin salilla ja käytyään siinä ajassa YHDESSÄ laitteessa! 

Anni Nykäsen ihana mummo, esikuvani <3

Minä en mummoile lainkaan noin ikävällä tavalla, vaan kutomalla! Oma ihana mummini kun lopetti villasukkien tekemisen muistin huononnuttua noin 10v takaperin, olin pakotettu opettelemaan villasukan tekemisen, kun kärsin aina kylmistä jaloista. Opettelin sukan ja niitä olen sitten joka talvi tehnyt siihen saakka kun kevät pilkistää. Mitään muuta en osaa kutoa, vain pelkkiä sukkia. Kun osaa jotakin hyvin miksi pilata mukava ja rentouttava tikuttaminen vaikeilla ohjeilla? Eihän siinä saa sitten edes luettua CSI tekstityksiä samalla. 




Facebookissa törmäsin ryhmään vaatekeräys keskosille (liittykää ihmiset ihmeessä) joka kerää neulottuja peittoja, sukkia, myssyjä ja tietenkin uusia ihan pikkiriikkisiä vaatteita suomen keskoloihin. Syntyi kuningasidea kutoa sinne ihana retropeitto mistäs muusta kuin keltaisesta. Idea syntyi viikko sitten. Peittoa on tehty nyt varmasti yhteensä jo metri, mutta se on silti vasta tässä vaiheessa. Aarrgh! Miksi mä en tehnyt vain niitä sukkia?? 


Ei voi olla näin vaikeaa??? 

Otin kutimen mukaan perhetuvalle jossa ystävällisesti tökin puikoilla vierustovereitani ja pienen herpaantumisen aikana kadotin taas silmukan. Melkein itkin. Huomenna puretaan taas. Onnekas on se vauva joka tämän peiton joskus saa (tällä vauhdilla vuonna 2022?). Meinaan että työtuntimäärät laskien peitto alkaa olla lähemmäs 500e arvoinen, ja se on laskettu muuten alakanttiin! 

Ylimääräisiä sukkia löytyy kaapista.. ajattelin pistää arvontaa pystyyn :) Olkaa kuulolla! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti