maanantai 13. tammikuuta 2014

Miehet.

Joskus sitä niin törmää siihen tosiasiaan että on ainoa nainen tässä testosteronisessa ympäristössä. Hyvin sen muistaa ajoittain kun axen tuoksu leijuu KOKO talossa eikä sitä pääse pakoon mihinkään huoneeseen, kun Televisiossa pauhaa aina urheilu tai eteinen on täynnä maihareita. Vielä sitä oli kuitenkin tuudittautunut ajatukseen että Hobitti on niin pieni ettei aikoihin ala osoittaa miehisiä puoliaan.

Toisin kävi. Potattamisen seurauksena Hobitti vaati ihan itse (keskellä päivää) päästä pissalle. Minähän innosta pinkeänä riisumaan poikaa ja laittamaan potalle istumaan. Pienen hetken kuluttua alkoi vaativa huuto: "Pappiii!", "Paaappiiii!". Minä ihmettelemään että pitääkö tänne nyt pastorikin soittaa katsomaan yhden pissan tuloa? Minä esittelin kaikki kirjat, leluja, jopa pantomiimia kunnes tajusin että kyseessähän on tietenkin tabletti! Hobitti haluaa istua vessassa katsomassa musiikkivideoita! Mikä loistava idea saada lapsi istumaan potalla! Laitettiin sitten Boom kahia soimaan ja äiti häipyi takavasemmalle ettei häiritse toisen pissalla oloa. Kun ketään ei kuulunut vessasta pois kolmannen Ylviksen the foxinkaan jälkeen, menin oven raosta kurkkaamaan mitä siellä oikein tapahtuu. 

Olisiko pitänyt arvata. Siellähän se uros istuu tyytyväisenä vessassa, katsoo videoita ja heiluttelee kädellä vehkeitään eikä puhettakaan mistään pissasta!! Miten mä hetkeksi taas unohdinkaan että se on MIES


Uroksen tunnistaa käden asennosta!

2 kommenttia: