tiistai 7. tammikuuta 2014

H&M kevättä

Nyt mä olen todennäköisesti ollut jotenkin telepaattisessa yhteydessä tuohon huikean eettiseen ruotsalaiseen halpaketjuun, kun jotenkin ne siellä tiesi tasan tarkkaan millaisista koristetyynyistä haaveilen :D Ihana mallisto! Tuon voisi vaikka syödä!! (Huomaako joku että diettaan??)


Eihän sitä nyt tuollaisella raitaisella purnukallakaan tee yhtikäs mitään mutta voi elämä kun se on suloinen. Siellä voisi olla vaikka mitä aarteita, kuten hmmm.. ruokaa? 


H&M on nyt päässyt tiskirättien sielunelämään kiinni! Siivoa ettei tule luteita!! Siivoa ja juo paljon teetä, pysyt hoikkana!! 



Nämä lasten uutuudet kyllä sulattavat paatuneenkin diettaajan sydämen. Tuollaiset krokot eteisessä ovat ihan sisustuselementti. Kuka niitä malttaa kurata, tai laittaa kirahvin viiksiin porkkanatahroja? 


Onko muuten miten paljon kokemuksia H&M pyyhkeiden laadusta? En ole rohjennut testimielessä tilata. 


4 kommenttia:

  1. Siksak ja keltaraitainen tyyny sopisi meillekin! Ja pitäis kans uudistaa sisätyynyt - note to self - älä osta sitä halvinta Ikean sisätyynyä, se ei kestä kuosissa paria kuukautta!

    VastaaPoista
  2. Nuo sisätyynyt on kyllä kanssa haastavia. Ostin 50X50 höyhentyynyn myös ikeasta. Nyt tunkee höyhenen "piikkiosaa" läpi kankaasta.. hirveän miellyttävää istua sellaisen kanssa :/

    VastaaPoista
  3. Ihania tyynyjä! :) Tuo seepratyyny ja keltaraitainen sopi meidän kettiön sohvalle, keltasen keittiön pariksi....tai miksei olohuoneeseenkin. H&M:llä on kyllä kivoja kuoseja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi kyllä ikinä uskonut että H&M alkaa olla vakkaripaikka katsastaa kodintekstiilejä! Mutta ovat olleet aikaisemminkin suht laadukkaita ja hyviä. Ainakin vuodevaatteet.

      Poista