torstai 30. tammikuuta 2014

Keinutuoli

Olen jo vuosia sitten hurahtanut totaalisesti naamakirja kirpputoritarjontaan. Vaikka olen ostellut todella paljon varsinkin lastenvaatteita niin vain yksi todellinen pettymys on sattunut omalle kohdalle. Myynyt olen vielä ostamisiakin enemmän hyvinkin onnistuneesti, niin pientä vaatetta kuin isoja mööbeleitäkin. Yleensä laitan huonekaluja myyntiin täysin hetkellisessä mielijohteessa ja Mies sitten ihmettelee katsoen ikkunasta että mikä pakettiauto se pihaa nyt taas peruuttaa :) Tällä kertaa osuin selailemaan lähikirpputorin sivuja ja löysin täydellisen tuolin. Sekunnin mietintä ja varaus. Eilen kävin hakemassa ehhhkä hieman alkuperäistä ajatusta suuremman keinutuolin kotiin. Mutta olipas se ihana!


Ikeaahan tuo näyttäisi olevan ja muutaman kympin tuoliksi kyllä suorastaan täydellinen. Ensin pohdin tuolia Muusikon pelituoliksi, mutta en sitten raaskinut siitä luopua ja sijoitin keinuvan laiskanlinnan työhuoneeseeni (eli siis Hobitin huoneeseen). 


On sitä Ikeaa hankittu aikaisemminkin, taustalla 2e punkkari hirvi. 

Samaan huoneeseen alkuviikosta muutti myös uusi pöllö, Helge Markslöjdin valaisinvalikoimista. Helge istua könnötti Anttilan hyllyllä ja isoilla silmillää vaati päästä uuteen kotiin. Olen erittäin huono vastustamaan ensinnäkin valaisimia (ammattitauti) sekä pöllöjä. 


Muumipeikko pelkää kauhuissaan joutuvansa oksennuspalloon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti